�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
|
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Proè máèené zboží ztrácí nìkdy lesk? |
| Autor: Radim Øezáè Datum vyd�n�: 30.12.2001 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=30 |
| Chceme-li tomu zabránit, musíme dbát aby korpusy které máèíme, mìly stejnou teplotu jako máèecí hmota. |
| Chceme-li tomu zabránit, musíme dbát aby korpusy které máèíme, mìly stejnou teplotu jako máèecí hmota. Jsou-li korpusy pøíliš studené a máèí se v teplé místnosti, ztratí bonbony lesk. Temperatura místnosti, èokoládové máèecí hmoty a korpusù má být stejná, pak se docílí pìkného lesku. |
Vytisknuto dne 07.12.2025 ze serveru |