Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Prý vznikal perník takto Prý vznikal perník takto 15.05.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy . Hlavní látky, které med obsahuje jsou:
35% ovocného cukru, 42% hroznového cukru, 2% surového cukru, malou část bílkovin,vody, voskoviny, volné kyseliny, aroma a barviva. více...


Pivní zmrzliny Pivní zmrzliny 13.05.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Hosté si mohou objednat zmrzlinový pohár, který kombinuje tři různé příchutě pivní zmrzliny. První kopeček chutná po archivním belgickém pivu Cuvée du Chateau. Jedná se o tmavé pivo, které je pýchou pivovaru Van Honsebrouck. více...


Svatební koláčky Svatební koláčky 10.05.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Vždy dáváme jako první bud' makovou nádivku nebo ořechovou, i povidla nebo marmeládu a na to tvarohovou náplň a půl mandle – spařené a oloupané.
Náplně si vždy připravíme před zaděláváním těsta, nenechává se kynout, do těsta nepřijdou žádná vejce. více...


 HARIBO Chamallows Flowers HARIBO Chamallows Flowers 07.05.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Bonbony typu marshmallows, k nimž patří i nové HARIBO Chamallows Flowers, mají opravdu dlouhou historii, která sahá až do dob starého Egypta. Jejich základem byla v minulosti míza z rostliny Althea officinalis, z níž se vyráběly sladkosti více...


Čokoládovo - bramborový dort Čokoládovo - bramborový dort 06.05.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Brambory oloupeme a syrové na jemno nastrouháme do hrnce. Vymačkáme v šátku, tak, abychom z nich dostali co nejvíce tekutiny a odložíme. Ale nesmíme být na světle, protože v krátké době dokáží nabýt barevného odstínu. více...


Kyprost těsta Kyprost těsta 03.05.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Kvašením těsta, do něhož jsou přidány kvasnice (drobnohledné houby množící se pučením), nastává chemický proces, při němž vzniklý kysličník uhličitý spolu s unikajícími vzniklými párami těsto zvedá a kypří. více...


Obilniny k snídani Obilniny k snídani 01.05.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Podle tradičního receptu sestává směs ze 30 procent drceného ovsa, 30 procent pšeničných vloček, 10 procent rozinek, 10 procent lískových ořechů a 20 procent čerstvých jablek nebo jiného ovoce podle sezony. více...


Fondán dá trochu práci Fondán dá trochu práci 28.04.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy voda s cukrem se za stálého míchání vaří na správnou hustotu, kterou poznáme takto: do vařícího se cukru vložíme drátěné očko cca 1 cm velké, ve kterém se po vyjmutí vytvoří cukrová blána. Fouknutím do blány v očku se vytváří bublina. více...


GELATO FESTIVAL CHALLENGE 2019 / 3. - SOUHRN GELATO FESTIVAL CHALLENGE 2019 / 3. - SOUHRN 26.04.2019, rubrika: Akce a soutěže Trio postupujících, kteří budou mít šanci svůj domácí úspěch jak potvrdit, tak i navýšit jeho přidanou hodnotu, případným postupem do světového mistrovství. více...


GELATO FESTIVAL CHALLENGE 2019  / 2. - moravské kolo GELATO FESTIVAL CHALLENGE 2019 / 2. - moravské kolo 25.04.2019, rubrika: Akce a soutěže Postupový klíč do evropského klání v Boloni otevíral zámek postupu podle počtu v soutěži přítomných adeptů, kdy v českém mistrovství z počtu dvaceti postupovali dva a v moravském souboji z polovičního počtu postoupil jeden. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230
 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240
 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250
 251 252 253 254 255 256     
další >>

Dnes je sobota sobota 5. října 2024
svátek slaví Eliška, zítra Hanuš

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.