Reklama
|
Archiv zpráv
Skladování čokolády a kakaa
13.05.2020 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Uloží-li se čokoláda na vlhkém místě, rozpouští se v ní obsažený cukr a usazuje se na povrchu, čímž dodává zboží plesnivého vzhledu. Pokud je čokoláda vystavena slunci. Ztrácí tak barvu, dostává šedý vzhled, stává se porézní a má zvětralou chuť.
více...
Pěna Surprise
11.05.2020 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Směs na kokosovou pěnu Nestlé vyšleháme se studeným mlékem do husté pěny. Na dno pohárů položíme krájené broskve. Cukrářským sáčkem s velkou trubičkou nastříkáme ušlehanou pěnu. Pohár ozdobíme ovocem a jahodovou omáčkou.
více...
Zmrzlina podomácku
06.05.2020 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Druhý den směs bude velice hustá. Zamícháme směsa a vložíme do zmrlinového strojku . Nemáme-li strojek, pak směs našlehat elektrickým šlehačem a vložit do mražáku. Během mražení ji může ještě jednou našlehat a přidat do ní mandle.
více...
Poleva z meruněk
29.04.2020 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Meruňková poleva nemá zcela pevnou konzistenci a lze ji zpracovávat v teplém stavu. Není proto vhodná pro dezerty, které jsou konzumovány za vyšší teploty. V takovém případě je vhodnější použití jiných druhů polev.
více...
|
Dnes je pondělí pondělí 17. února 2025
svátek slaví Miloslava, zítra Gizela
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|