Reklama |
Archiv zpráv
Jak se stát znalcem čokolády
05.02.2007, rubrika: Akce a soutěže
Koncem minulého roku navštívila Česko paní Cloé Doutre-Rousselová, francouzská odbornice na čokoládu světového významu. "Možná máte rádi čokoládu. Kolik toho o ní ale víte?" vznáší úvahu čokoládová expertka a pokračuje.
více...
SIGEP - RIMINI 2007/ - 6
31.01.2007, rubrika: Akce a soutěže
Riminské výstaviště fiera v prvém měsíci v roce prožívá snad možno říci nekonečnou přehlídku zmrzlinového festivalu, kdy v několika halách je příležitost kontaktu s nepřeberným počtem firem mající co do činění s touto ledově krémovou pochoutkou...
více...
SIGEP - Rimini 2007/ - 5
30.01.2007, rubrika: Akce a soutěže
28. ročník cukrářského, zmrzlinářského a pekařského veletržního festivalu se vyznačuje rok od roku návštěvnickou gradací, kdy navíc v letošním roce v mase publika zřetelně vystupovaly kontury obličejů asijských návštěvníků...
více...
SIGEP - Rimini 2007/ - 4
29.01.2007, rubrika: Akce a soutěže
Nový veletržní areál, jehož otevření se datuje přesně zlomem tohoto tisíciletí, má v letošním roce již své sedmé pokračování a pravidelný návštěvník může sledovat jeho vývoj od prvních veletržních krůčků až po současnost.
více...
SIGEP - Rimini 2007/ -3
27.01.2007, rubrika: Akce a soutěže
Průběžný chod veletržní SIGEPU v Rimini, má z přebohatého výběru atraktivních výstavních nabídek pro své návštěvníky soutěžní cukrářské show v podání cukrářských nadějí země kde pojem disign bývá mnohému novorozenci vložen sudičkami do kolébky.
více...
SIGEP - Rimini 2007/ - 2
26.01.2007, rubrika: Akce a soutěže
Jít s kůží na trh, potažmo s chladícími vitrínami na reprezentační veletrh do Itálie, je na první pohled tak trochu položením hlavy na špalek. Ovšem tento krok v podstatě do jámy lvové, nebyl zase až tak u Blučinských nášlapem do tmy...
více...
Sigep - Rimini 2007/ - 1
24.01.2007, rubrika: Akce a soutěže
V tradičním termínu v netradičním projevu zimního období převzal svoji cukrářskou veletržní vládu výstavní gigant oboru sladkého řemesla, dnes již možno bez nadsázky říci, v prostředí evropské cukrářské výstavní mekky, v italském městě Rimini
více...
Zemřel pan Milan Burda
23.01.2007, rubrika: Pouze hlavní zprávy
velkým politováním a zármutkem oznamuje že dne 22. 1. 2007 v ranních hodinách zemřel předseda organizačního výboru největší kulinářské soutěže v České republice, GastroHradec - Hradec Králové a předseda východočeské pobočky AKC ČR pan Milan Burda
více...
Cukrářský sraz v Liberci
22.01.2007, rubrika: Akce a soutěže
Hotel Centrum Babylon Liberec se 27.1.2007 stane dějištěm celostátní Valné hromady Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Asociace sdružuje více než 1200 kuchařů a cukrářů z hotelů, restaurací i společného stravování.
více...
Culinary Nestlé Team vypisuje konkurz na dvě volná místa cukráře/řky
18.01.2007, rubrika: Business
Culinary Nestlé Team je dobrovolné sdružení kuchařů a cukrářů za účelem vzájemného kulinářského rozvoje, přípravy seminářů, odborných článků a samozřejmě účasti na kulinářských soutěžích.
více...
|
Dnes je středa středa 4. prosince 2024
svátek slaví Barbora, zítra Jitka Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |