Reklama
|
Archiv zpráv
Příprava turecké kávy
17.02.2019 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Kávu a cukr vložíme do džezvy. Šálkem odměříme množství vody nalijeme do džezvy a krátce promícháme. Necháme na malém plameni pomalu zahřívat. Káva začne pomalu pěnit, snížíme plamen a pěnu sebereme lžičkou a vložíme do š
více...
SIGEP 2019 - ČOKOLÁDOVÁ AKADEMIE MILÁNO
08.02.2019 , rubrika: Akce a soutěže
Akademie si vytýčila za cíl své činnosti rozvíjet význam čokoládové kulturv prostřednictvím zájemců kakaového vyznání, kteří hodlají v týmu ortodoxních vyznavačů čokoládového umu jejich prostřednictvím rozvíjet svoje schopnosti.
více...
SIGEP 2019 v návštěvním progresu!
28.01.2019 , rubrika: Akce a soutěže
Ke vztahu Italů k cukrařině jako takové, je potřebné zdůraznit ryzí jádro italského zlatého ořechu cukrářského umění, kterým je bezpochyby proslulé „gelato italiano“, tedy italská zmrzlina, zastoupeného na veletrhu doslovně v tunách.
více...
Upečte si svůj křupavý chléb
23.01.2019 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Domácí chléb vydrží déle měkký a díky kvalitním surovinám, které se v sériové výrobě nahrazují levnějšími, bývá i chuťově odlišný. Doma upečený bude o něco vlhčí než ten z klasické pekárny, protože ve velkých pecích je vlhkost nižší.
více...
|
Dnes je úterý úterý 11. února 2025
svátek slaví Božena, zítra Slavěna
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|