Reklama |
SIGEP 2019 - ČOKOLÁDOVÁ AKADEMIE MILÁNOHlavním městem italské Lombardie je Miláno, které zaujímá druhou pozici ve velikosti měst Apeninského poloostrova. Město pyšnící se významnou katedrálou, renesančními památkami, fotbalovými týmy i jednou z nejuznávanějších operních scén na světě slavné La Scaly, má rovněž gastronomickou pozoruhodnost v podobě čokoládové akademie zasvěcené umělecké tvorbě. Akademická půda slouží k dotváření čokoládovo - výtvarného umu vrcholovým cukrářům, kteří prostřednictvím pokrokových technologií a strojního zařízení se zdokonalují v odborné řemeslné zručnosti. Akademie si vytýčila za cíl své činnosti rozvíjet význam čokoládové kulturv prostřednictvím zájemců kakaového vyznání, kteří hodlají v týmu ortodoxních vyznavačů čokoládového umu jejich prostřednictvím rozvíjet svoje schopnosti. Výuka v akademii má též prostor pro pouhé nadšence způsobu čokoládové seberealizace, jež hodlají proniknout hlouběji do tajů čokoládových půvabů. V obsáhlé nabídce různorodých variací výuky projdou účastníci semináři, teoretickými poznatky i samotné čokoládové tvorby. Klíčové motto činnosti Čokoládové akademie Milano je vyjádřeno výrazy kreativita, inovace, odbornost.
Kurzy se vyznačují obsáhlou skupinou zaměření typu: • Čokoládové sorbety Na vrub týmu Čokoládové akademie Milano je připsán zajímavý cukrářský projekt, který si svoji výjimečností řekl o zápis do Guinnessovy knihy rekordů. Duchovním otcem mimořádného počinu byl světový šampion v tvorbě čokolády Davide Comaschi (na snímku), který vytvořil šestičlenný tým z čokoládové akademie. Výrobek se vyznačoval hmotností 332.2 kg, průměrem 115 cm a výšce 115 cm. Cukrářská squadra azzura věnovala výrobku pracovní čas rovných sto hodin. Surovinové náklady tvořilo 49500 g mouky, 37800 g másla, 25200 g cukru, 25 000 g rozpustné čokolády, 22500 g rozinek, 22500 g kandovaných pomerančů, 22500 g voda, 18000 g žloutků, 15 000 g smetany, 7000 g tmavé čokolády, - pokračování -
Příbuzné články...
16.02.2022 Sigep opět žíje …!03.12.2021 Veletrh SIGEP - Rimini 20.09.2021 HostMilano 2021 15.09.2021 Elektronické GELATO WORLD MASTERS 2021/-2. 13.09.2021 Elektronické GELATO WORLD MASTERS 2021/ -1. [další příbuzné články] |
Dnes je středa středa 4. prosince 2024
svátek slaví Barbora, zítra Jitka Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |