Reklama |
Archiv zpráv
VELIKONOCE s Fialou / -2
16.03.2010, rubrika: Recepty
Šunku, sýr, a koření smícháme s hmotou Quarkbällchen.
Hmotu nabereme pomocí zmrzlinových kleští nebo lžíce a vložíme do tuku. Během pečení častěji obracíme. Teplota oleje: ca. 165-175 °C Doba pečení ca. 10 minut více...
VELIKONOCE s Fialou / -1.
16.03.2010, rubrika: Recepty
Hmotu zmrzlinovými kleštěmi nebo lžící vložíme do tuku.Během pečení častěji obracíme.Teplota pečení: ca. 165 až 175 °C. Doba pečení : ca. 10 minut. Po upečení vyválíme tvarohové míčky ve vanilkovém cukru.
více...
GastroJunior již po šestnácté
13.03.2010, rubrika: Akce a soutěže
Ovšem Gastrojunior je především určen výchově a profesnímu projevu mládeže, která věkovými pravidly způsobuje pravidelnou účastnickou fluktuaci a tím umožňuje této soutěži pravidelnou transfúzi čerstvé krve.
více...
Jahodový sen s lesními plody
04.03.2010, rubrika: Recepty
Na řezu dezertu je piškotový korpus spojen jahodovou pěnou a uprostřed se nachází čerstvá jahoda. Dezert je doplněn jahodovou omáčkou a lesními plody.
doplněna svěží vůní a chutí lesních plodů. více...
MORAVSKÝ POHÁR 2010 - pozvánka
02.03.2010, rubrika: Akce a soutěže
Pozvánka na 8. ročník soutěže mladých cukrářů, žáků středních škol a výstavní přehlídku jejich tvorby ve čtvrtek 18.3. 2010 v době od 12 do 16 hodin v hale Junior ve Bzenci.
Vyšší odborná škola a Střední odborné učiliště Bzenec. více...
XV. ročník GastroHradec 2010
24.02.2010, rubrika: Akce a soutěže
V. ročník mistrovství republiky kuchařů a cukrářů
a XV. ročník národní soutěže kuchařského a cukrářského umění s mezinárodní účastí pořádá Asociace kuchařů a cukrářů České republiky o.s., regionální pobočka Východní Čechy více...
Sicilské trubičky Cannoli
23.02.2010, rubrika: Recepty
Máslo nakrájíme na malé kousky. Mouku nasypeme na vál a uprostřed vytlačíme prohlubeň.
Do důlku vložíme máslo, 25 g cukru a sůl. Vše důkladně promícháme. Přilijeme brandy. Směs ručně prohněteme až do stavu pevného, ale tažného těsta více...
Meruňové polevy
22.02.2010, rubrika: Recepty
Teplá meruňková poleva zasychá rychle, a vytváří i určitou ochrannou vrstvu. Zpomaluje vysýchání pečiva a napomáhá jeho delší čerstvosti a taktéž zvyšuje atraktivnost chuti použitého pečiva.
více...
Kakaokresba Roberta Koleňáka
18.02.2010, rubrika: Cukrařina
V návaznosti na uvedené se nabízí otázka, jak dalece může umělec splývat s davem, aniž by nepřestával být tvořivou osobností, a jak právě odlišnost je podmínkou v originalitě tvorby.
více...
Valentýnská malinová srdce
12.02.2010, rubrika: Recepty
Ušleháme 200 g smetany do tuhého stavu. Z malin vytvoříme pyré protlačením přes síto. Vmícháme 200 g smetanového sýru, smetanu a 4 lžíce práškového cukru. Krém nastříkáme na spodní polovinu srdce.
více...
|
Dnes je pondělí pondělí 16. září 2024
svátek slaví Ludmila, zítra Naděžda Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |