Cukrář.cz

Reklama



Zmrzlina před zákazníkem

12.11.2018 | Autor: Eiskon | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených

Za zmrzlinovou sezónou se pro letošek ve většině případů zatáhla už opona, ale jak známo cesta úspěchu pro následující sezónu začíná již právě tímto dnem. A přesně tohoto moudra se drží i společnost Carpigiani svým systémem stále čerstvé zmrzliny tvořené před zákazníkem pod názvem BG ITALI. Jedná se o systém, jenž umožňuje nastavit až 59 různých receptů, podle různých příchutí, se specifickými pracovními parametry. Samotná obsluha zařízení je prostřednictvím kontrolního panelu jednoduchá a sofistikovaný systém přístroje zajišťuje stálou čerstvost zmrzliny podle předem zadané receptury.

 
Příprava uložené směsi                                Vlití 2.5 kg směsi a zahájení výroby


Stroj se přepíná do režimu konzervace          Stroj seřídí konzistenci podle receptury


Doplní se čerstvá směs a restartuje         Možnost doplnění ořechy nebo toppingem
výroba   

 

Obsluha zmrzlinového systému BG Itali před zákazníkem je velice jednoduchá, Každá příchuť má nastavený recept s vlastními pracovními  parametry. Obsluha jen vybere recept a stiskne tlačítko START. Na stroji BGI je možné nstavit až 59  receptů podle  růných příchutí. Stroj je možný sestavit do vícečetného uspořádání, a to např. jeden válec chlazený vzduchem ve stojatém provedení. Další možností pořízení je rovněž vzduchem chlazený jednoválec, a to s umísěním na stůl nebo pracovní desku.  Pokračováním nabídky je zmrzlinový stroj ve dvouválcovém provedení chlazený vodou nebo integrovanu sprchou.
Do výčtu náleží způsob provedení dvou nezávislých válců v alternaci chlazení vzduchem nebo vodou.
Pro větší provoz je určen nezávislý čtyřválec ve výběru chlazení vzduchem nebo vodou. O vývojový stupeň výš nalezne zákazník systém čtyř nezávislých válců chlazených vodou s integrovanou sprchou. A vrcholem nabídky je zmrzlinový stroj osazený šesti válci a způsobem chlazení vodou s integrovanou sprchou.
Čištění stroje po skončení výrobního procesu se provede v jednoduchých úkonech, které spočívají v napustění čisté vody do válců, spustění otáčení míchadel a vypustění vody prostřednictvím kohoutu.
Dezinfence se uskuteční na jednoduchém kontaktu všech části přicházející do kontaktu se zmrzlinovým produktem.
Doplňme reportážní popis o technickou zprávu při tvorbě 2 kg mixované směsi, která je při teploitě 2.8 °C hotová za 20 - 25 minut při spotřebě elektrické energie 0.26 kWh.

Objednávky a dotazy provádějte na :

Eiskon spol. s.r.o.
Sportovní 347/2a, 602 00 Brno

Telefon: 541 249 620
Fax: 541 249 621
Obchod: 724 186 444, 724 186 440, 725 030 080
Servis hotline: 724 186 446
Internet calling (skype): eiskon.brno
E-mail: info@eiskon.cz

Otevírací doba:
PO – PÁ  8.00 – 16.30 hod


Dnes je sobota sobota 20. dubna 2024
svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.