�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Zmrzlina ped zkaznkem

Autor: Eiskon
Datum vyd�n�: 12.11.2018
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3422

Jedn se o systmem stle erstv zmrzliny tvoen ped zkaznkem pod nzvem BG ITALI. Jedn se o systm, jen umouje nastavit a 59 rznch recept, podle rznch pchut, se specifickmi pracovnmi parametry.

Za zmrzlinovou sezónou se pro letošek ve vtšin pípad zatáhla u opona, ale jak známo cesta úspchu pro následující sezónu zaíná ji práv tímto dnem. A pesn tohoto moudra se drí i spolenost Carpigiani svým systémem stále erstvé zmrzliny tvoené ped zákazníkem pod názvem BG ITALI. Jedná se o systém, jen umouje nastavit a 59 rzných recept, podle rzných píchutí, se specifickými pracovními parametry. Samotná obsluha zaízení je prostednictvím kontrolního panelu jednoduchá a sofistikovaný systém pístroje zajišuje stálou erstvost zmrzliny podle pedem zadané receptury.

 
Píprava uloené smsi                                Vlití 2.5 kg smsi a zahájení výroby


Stroj se pepíná do reimu konzervace          Stroj seídí konzistenci podle receptury


Doplní se erstvá sms a restartuje         Monost doplnní oechy nebo toppingem
výroba   

 

Obsluha zmrzlinového systému BG Itali ped zákazníkem je velice jednoduchá, Kadá píchu má nastavený recept s vlastními pracovními  parametry. Obsluha jen vybere recept a stiskne tlaítko START. Na stroji BGI je moné nstavit a 59  recept podle  rných píchutí. Stroj je moný sestavit do víceetného uspoádání, a to nap. jeden válec chlazený vzduchem ve stojatém provedení. Další moností poízení je rovn vzduchem chlazený jednoválec, a to s umísním na stl nebo pracovní desku.  Pokraováním nabídky je zmrzlinový stroj ve dvouválcovém provedení chlazený vodou nebo integrovanu sprchou.
Do výtu náleí zpsob provedení dvou nezávislých válc v alternaci chlazení vzduchem nebo vodou.
Pro vtší provoz je uren nezávislý tyválec ve výbru chlazení vzduchem nebo vodou. O vývojový stupe výš nalezne zákazník systém ty nezávislých válc chlazených vodou s integrovanou sprchou. A vrcholem nabídky je zmrzlinový stroj osazený šesti válci a zpsobem chlazení vodou s integrovanou sprchou.
ištní stroje po skonení výrobního procesu se provede v jednoduchých úkonech, které spoívají v napustní isté vody do válc, spustní otáení míchadel a vypustní vody prostednictvím kohoutu.
Dezinfence se uskutení na jednoduchém kontaktu všech ásti picházející do kontaktu se zmrzlinovým produktem.
Doplme reportání popis o technickou zprávu pi tvorb 2 kg mixované smsi, která je pi teploit 2.8 °C hotová za 20 - 25 minut pi spoteb elektrické energie 0.26 kWh.

Objednávky a dotazy provádjte na :

Eiskon spol. s.r.o.
Sportovní 347/2a, 602 00 Brno

Telefon: 541 249 620
Fax: 541 249 621
Obchod: 724 186 444, 724 186 440, 725 030 080
Servis hotline: 724 186 446
Internet calling (skype): eiskon.brno
E-mail: info@eiskon.cz

Otevírací doba:
PO – PÁ  8.00 – 16.30 hod


Vytisknuto dne 25.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku