Článek ze serveru Cukrář.cz (www.cukrar.cz)


Všechna práva vyhrazena (c) 2001 Větrník, s.r.o.
Upozornění: Doslovné ani částečně přebírání tohoto materiálu není povoleno bez předchozího písemného svolení spol. Větrník, s.r.o.
Takto vytištěná stránka není dokladem shody vytištěného textu se skutečným článkem a jako taková nemůže ani být použita.


Zmrzlina před zákazníkem

Autor: Eiskon
Datum vydání: 12.11.2018
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3422

Jedná se o systémem stále čerstvé zmrzliny tvořené před zákazníkem pod názvem BG ITALI. Jedná se o systém, jenž umožňuje nastavit až 59 různých receptů, podle různých příchutí, se specifickými pracovními parametry.

Za zmrzlinovou sezónou se pro letošek ve většině případů zatáhla už opona, ale jak známo cesta úspěchu pro následující sezónu začíná již právě tímto dnem. A přesně tohoto moudra se drží i společnost Carpigiani svým systémem stále čerstvé zmrzliny tvořené před zákazníkem pod názvem BG ITALI. Jedná se o systém, jenž umožňuje nastavit až 59 různých receptů, podle různých příchutí, se specifickými pracovními parametry. Samotná obsluha zařízení je prostřednictvím kontrolního panelu jednoduchá a sofistikovaný systém přístroje zajišťuje stálou čerstvost zmrzliny podle předem zadané receptury.

 
Příprava uložené směsi                                Vlití 2.5 kg směsi a zahájení výroby


Stroj se přepíná do režimu konzervace          Stroj seřídí konzistenci podle receptury


Doplní se čerstvá směs a restartuje         Možnost doplnění ořechy nebo toppingem
výroba   

 

Obsluha zmrzlinového systému BG Itali před zákazníkem je velice jednoduchá, Každá příchuť má nastavený recept s vlastními pracovními  parametry. Obsluha jen vybere recept a stiskne tlačítko START. Na stroji BGI je možné nstavit až 59  receptů podle  růných příchutí. Stroj je možný sestavit do vícečetného uspořádání, a to např. jeden válec chlazený vzduchem ve stojatém provedení. Další možností pořízení je rovněž vzduchem chlazený jednoválec, a to s umísěním na stůl nebo pracovní desku.  Pokračováním nabídky je zmrzlinový stroj ve dvouválcovém provedení chlazený vodou nebo integrovanu sprchou.
Do výčtu náleží způsob provedení dvou nezávislých válců v alternaci chlazení vzduchem nebo vodou.
Pro větší provoz je určen nezávislý čtyřválec ve výběru chlazení vzduchem nebo vodou. O vývojový stupeň výš nalezne zákazník systém čtyř nezávislých válců chlazených vodou s integrovanou sprchou. A vrcholem nabídky je zmrzlinový stroj osazený šesti válci a způsobem chlazení vodou s integrovanou sprchou.
Čištění stroje po skončení výrobního procesu se provede v jednoduchých úkonech, které spočívají v napustění čisté vody do válců, spustění otáčení míchadel a vypustění vody prostřednictvím kohoutu.
Dezinfence se uskuteční na jednoduchém kontaktu všech části přicházející do kontaktu se zmrzlinovým produktem.
Doplňme reportážní popis o technickou zprávu při tvorbě 2 kg mixované směsi, která je při teploitě 2.8 °C hotová za 20 - 25 minut při spotřebě elektrické energie 0.26 kWh.

Objednávky a dotazy provádějte na :

Eiskon spol. s.r.o.
Sportovní 347/2a, 602 00 Brno

Telefon: 541 249 620
Fax: 541 249 621
Obchod: 724 186 444, 724 186 440, 725 030 080
Servis hotline: 724 186 446
Internet calling (skype): eiskon.brno
E-mail: info@eiskon.cz

Otevírací doba:
PO – PÁ  8.00 – 16.30 hod


Vytisknuto dne 11.12.2018 ze serveru
Cukrář.cz (www.cukrar.cz)
Konec článku