Cukrář.cz

Reklama



Osvěta DIAMANTové OMEGY

fiogf49gjkf0d

Potravinářské firmy OMEGA CZ a DIAMANT jsoucí ve vzájemné symbióze ve službách pekařských a cukrářských potřeb, prováděly v podzimních dnech osvětovou misi v českých zemích.

Omega, dodavatel strojů a zařízení představila na živo svého partnera holandskou firmu BAKON, proslulého výrobce strojů pro pekaře a cukráře.

Manažer exportu nizozemské firmy pan Jaco van den Berge osobně předváděl činnost zařízení určeného pro výrobu cukrářských košíčků, výrobníku šlehačky, plničky šlehačkových hmot, nástřiku gelů a čokolády.

Demonstrovaný úkon pečení cukrářských košíčků na stroji typu BAKON byl realizován do deseti minut s možností regulace rozměru košíčků v rozmezí průměru 4,2 - 12,5 cm v a počtu od 5 do 30 kusů.

Výrobník Bakon zvládá trojrozměrnou tvorbu v kruhovém, oválném a v podobě vafle.

Stroj na postřik gelem, typ BAKON JELLY JUNIOR, je určen na postřik výrobků gelem, při zachování konstatní teploty nerezové nádoby bez dalšího zvyšování, a kdy tím nedochází k likvidaci pektinů. Obsluha, podle typu a nároku na provedení, si teplotu stříkaného gelu může regulovat. Obsah nádoby se vyznačuje objemem 3,5 l.

 

Stroj na postřik gelem typ BAKON JELLY JUNIOR


Bakon Jelly junior umožňuje postřik výrobků gelem, z nerezové nádoby, která se vloží do přístroje. Teplota nádoby se nezvyšuje (tzn. neničí se pektiny), stříkací pistole se ohřívá ve vodní lázni.

Další info zde (PDF)



Stroj na výrobu cukrářských košíčků typ BAKON


Stroj má výměnné pečné formy. Se strojem se dodává standardně 1 ks pečné formy.

Další info zde (PDF)

 

Dodavatel: Omega CZ, s.r.o.
Adresa: U Tabulky 2455, 193 00 Praha 9
Telefon:
+420 281 021 420
E-mail:
omega@omega-bakery.com
Mobil: +420 777 625 028
Internet:
www.omega-bakery.com
Fax: +420 281 920 840



Dnes je pátek pátek 26. dubna 2024
svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.