Cukrář.cz

Reklama



8. ročník výstavy GASTRO Pardubice - začínáme dnes!

09.10.2003 | Autor: D. Fikejsová | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

Rádi byste nově vybavili kuchyň Vaší restaurace ? Zařizujete nový hotelový interiér  ? Sháníte nové dodavatele ? Zajímají Vás nové trendy a nové výrobky v potravinářském průmyslu ? Chcete se dozvědět nejnovější trendy ve zdobení cukrářských výrobků ? Ochutnat a zjistit čí salám a uzenina je nejlepší ? Pak Vás zajisté potěší informace o největší východočeské potravinářské a gastronomické výstavě GASTRO 2003, která se bude konat v pardubickém výstavním a společenském centru IDEON ve dnech 9. – 11. října 2003.

Tato kontraktační a prodejní výstava má již osmiletou tradici a těší se každoročně velkému zájmu ze strany vystavovatelů, odborníků i ze strany široké veřejnosti. 
V loňském roce se zúčastnilo více než 70 vystavovatelů z celé ČR,  shlédlo 
ji více než 20 tis. návštěvníků.

 Letos se představí  firmy vyrábějící  maso a uzeniny, pečivo
a pekárenské výrobky, mražené potraviny a pokrmy, cukrovinky, čokoládu, výrobky zdravé výživy, ale i pivo, víno, destiláty, nealkoholické nápoje,gastronomická zařízení, stroje a zařízení pro potravinářský průmysl, chladící a mrazící zařízení, pokladny, vážicí systémy, porcelán, sklo, nádobí,  interiérové vybavení hotelů a restaurací,
oděvy pro číšníky, servírky a kuchaře, slavnostní gastronomické tabule atd.

 Návštěvníci budou jistě potěšeni bohatým doprovodným programem – uskuteční
se například: Soutěž cukrářů  a perníkářů  O pohár NESTLÉ ČESKO s.r.o. v několika disciplínách na téma: Květiny,  Den dětí či Zvířátka, zdobení perníkových tvarů či modeláž cukrářských výrobků přímo před diváky na podiu.

Po celé 3 dny výstavy bude probíhat doprovodný program na podiu v hlavním sále. Návštěvníci mohli shlédnout vyjímečnou modeláž čokoládové hmoty v podání naší nejlepší cukrářky paní Mirky Slavíkové z Plzně, soutěž ve zdobení netradičních cukrářských výrobků, předvádění gastronomických dovedností, kuchařské speciality v podání hotelových škol i mistrů kuchařů, barmanskou show, seminář na  atraktivní  téma vyřezávání  tvarů z ovoce a zeleniny,  a překvapení - obří čokoládový výrobek ORION !

Těšíme se již nyní na hojnou účast vystavovatelů. Majitelům hotelů, restaurací,
velkoobchodů, cukráren a školních jídelen a návštěvníkům z řad široké veřejnosti přejeme, aby se jim výstava líbila a navázali zde mnoho zajímavých obchodních kontaktů.

Kontakt:  PVV, s.r.o., Jiráskova 1963, 530 02 Pardubice     
                 D. Fikejsová    46 66 14 844     MOBIL: 728 433 517


Další informace
ZDE


Dnes je čtvrtek čtvrtek 25. dubna 2024
svátek slaví Marek, zítra Oto

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.