| Reklama | Archiv zpráv
            
            Reforma trhu s cukrem potěší spotřebitele
            30.07.2004, rubrika: Business
            Systém vede k tomu, že pěstitelé řepy a  cukrovary  v unii mají zajištěné jisté odbytové ceny (takzvané intervenční, minimální) a tím zisk, ale spotřebitel za  cukr  platí skoro trojnásobně víc, než kdyby  trh  byl volný.
            více...
            
           
            
            Nenechte si ujít GASTRO v Pardubicích !
            27.07.2004, rubrika: Akce a soutěže
            Počátek října patří v Pardubicích pravidelně ke svátkům gastronomie – přijměte proto pozvání na již 9. ročník největší východočeské potravinářské a gastronomické výstavy GASTRO 2004, která proběhne ve dnech 7. - 9. října 2004 
            více...
            
           
            
            Turecký med a žužu - poradna
            19.07.2004, rubrika: Recepty
            Pane Sedláček,chtěl jsem se zeptat,zda víte,či mě můžete poradit recepty těchto dvou cukrovinek,co se prodávají na poutích. Předem Vám děkuji
            více...
            
           
            
            Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové  7/10
            08.07.2004, rubrika: Cukrařina
            Pavlína na své moravské cukrářské osvětě předvedla ukázku ovocného dortu, který jednak symbolizuje současné letní období, i když v letošním roce způsobem poněkud podivným,  a zároveň využívající nabídku aktuální sklizně ovocných plodů.
            více...
            
           
            
            Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 6/10
            07.07.2004, rubrika: Cukrařina
            Další z rychle zhotovitelných moučníků. Tento druh se připravuje z alasky, korpusu, na povrchu je červený melírující ovogel, přibarvený trochu do červena, aby působil vyzývavě pro zrak zákazníka.
            více...
            
           
            
            Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 5/10
            03.07.2004, rubrika: Cukrařina
            Jedná se opět o tvorbu rychlého moučníku. Podstatu výrobku tvoří čokoládová skořápka z bílé čokolády, která je dodávána v polystyrénových obalech.
            více...
            
           
            
            Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové  4/10
            01.07.2004, rubrika: Cukrařina
            Čokoládové bonbony se začínají drát na talíře cukrárenských a kavárenských stolků. A nejenom tam. Dobrý zvyk nové doby přidávat ke kávě sušenkový doplněk, nebo malou balenou čokoládku, dostává výraznou konkurenci v podobě čokoládových bonbonů. 
            více...
            
           
            
            Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové  3/10
            30.06.2004, rubrika: Cukrařina
            Pavlína Berzsiová se dnes již potřetí ohlíží s naším portálem za svými výrobky, které  zhotovila při příležitosti předváděcí akce v Potravinářské škole a služeb v Brně, Charbulově ulici
            více...
            
           
            
            Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 2/10
            29.06.2004, rubrika: Recepty
            Tento druh dezertů je určen pro podávání v restauracích a kavárnách, kdy samotný dezert zaujímá stěžejní postavení na talíři a doplňkem mu jsou v tomto případě omáčka, čerstvé ovoce či dušená jablíčka v karamelu.
            více...
            
           
            
            JUNIOR CARVING CUP – Třebíč 04´
            28.06.2004, rubrika: Akce a soutěže
            V horáckém městě Třebíč si dali dostaveníčko umělečtí dekóristé  na druhém ročníku celostátní juniorské soutěže ve vyřezávání z ovoce a zeleniny.
            více...
            
           
 | 
          Dnes je pátek pátek 31. října 2025 svátek slaví Štěpánka, zítra Felix Top 5 měsíceReklama  ReklamaReklama | 
