Reklama |
Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 4/10Čokoládové bonbony se svou svébytností ústící v oblibou začínají drát na talíře cukrárenských a kavárenských stolků. Dodejme, že nejenom tam. Dobrý zvyk nové doby přidávat ke kávě sušenkový doplněk, nebo malou balenou čokoládku, dostává výraznou konkurenci v podobě čokoládových bonbonů. Zatím se tento trend výrazně začíná prosazovat buďto v lepších kavárnách nebo hotelových zařízeních. Je odzkoušeno, že takovýto půvabný čokoládový bonbónek dokáže zpříjemnit chvíle posezení a vjem z požitku přivádí hosta zpět, kdy se mu takovéto laskominy dostalo. Skořápka je dodávána v hotovém tvaru, kdy je balena v polystyrénových krabicích, čímž se eliminuje riziko poškození. Vlastní příprava je jednoduchým úkonem spočívající v náplni máslového charakteru, či v tomto případě od firmy FIALA nugátová náplň NUGOTY, která se vyšlehá a naplní do zakoupených čokoládových skořápek. Ke zvýšení půvabu pochutiny se přidá ozdoba dle vlastní fantazie.
Další články autora...
18.04.2015 MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -1.28.01.2015 SIGEP - ...když se cukrář stává mágem ... /- 4. 22.01.2015 SIGEP v Rimini v digitálním divu / - 1. 01.09.2014 GLOBAL CHEFS CHALLENGE a cukrář SKÁLA 17.06.2014 Frigomat vytočil světový rekord! [další články autora]
Příbuzné články...
01.04.2019 Je čokoláda sladkou marihuanou?22.08.2015 Dortové jedlé obrázky 22.04.2014 Jak vznikla skrze kočku zmrzlina 17.03.2014 Pařížská šlehačka a krém 03.12.2013 Čokoládová pralinka [další příbuzné články] |
Dnes je pondělí pondělí 7. října 2024
svátek slaví Justýna, zítra Věra Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |