�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Desatero cukráøských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 4/10

Autor: J.P. Vìtrník
Datum vyd�n�: 01.07.2004
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=619

Èokoládové bonbony se zaèínají drát na talíøe cukrárenských a kavárenských stolkù. A nejenom tam. Dobrý zvyk nové doby pøidávat ke kávì sušenkový doplnìk, nebo malou balenou èokoládku, dostává výraznou konkurenci v podobì èokoládových bonbonù.

fiogf49gjkf0d


 
Èokoládové bonbony se svou svébytností ústící v oblibou zaèínají drát na talíøe cukrárenských a  kavárenských stolkù. Dodejme, že nejenom tam. Dobrý zvyk nové doby pøidávat ke kávì sušenkový doplnìk, nebo malou balenou èokoládku, dostává výraznou konkurenci v podobì èokoládových bonbonù. Zatím se tento trend výraznì zaèíná prosazovat buïto v lepších kavárnách nebo hotelových zaøízeních. Je odzkoušeno, že takovýto pùvabný èokoládový bonbónek dokáže zpøíjemnit chvíle posezení a vjem z požitku pøivádí hosta zpìt, kdy se mu takovéto laskominy dostalo.
Skoøápka je dodávána v hotovém tvaru, kdy je balena v polystyrénových krabicích, èímž se eliminuje riziko poškození. Vlastní pøíprava je jednoduchým úkonem spoèívající v náplni máslového charakteru, èi v tomto pøípadì od firmy FIALA nugátová náplò NUGOTY, která se vyšlehá a naplní do zakoupených èokoládových skoøápek. Ke zvýšení pùvabu pochutiny se pøidá ozdoba dle vlastní fantazie.

  


Vytisknuto dne 26.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku