Reklama | 
      
      
      
Archiv zpráv 
            Vánoční vinný věnec
            04.12.2014, rubrika: Pouze hlavní zprávy
            Rovněž perník dokáže vytvořit dokonalou osobitou chuťovou symfonii. Nerozhoduje zda se jedná o medový či kořeněný perník, protože v hlavní roli vystupují přísady jako jsou skořice,  koriandr, muškátový ořech piment či hřebíček.
            více...
            
           
            MOCCA ŘEZ
            03.12.2014, rubrika: Recepty
            Moccacino je teplý nápoj připravený smícháním čokoládového sirupu s kávou espresso a doplněný mlékem nebo šlehačkou. Tuto oblíbenou  a lahodnou skladbu chutí najdete i v originálním Řezu Moccacino.
            více...
            
           
            Cukrářská obalová dekorace
            28.10.2014, rubrika: Pouze hlavní zprávy
            K dalším nezbytným požadavků při provozování prodeje je obalová dekorace. Ta nejenom že musí splňovat rozměrové parametry prodávaného zboží, jeho dobrou uchopitelnost, ale i výtvarné provedení.
            více...
            
           
            Italský cukrářský dorost
            25.10.2014, rubrika: Pouze hlavní zprávy
            Poměr žáků cukrářských škol a jejich uplatnění v praxi balancuje kolem 50 procent, je to výsledek za kterým notně zaostáváme. U nás tento poměr, alespoň podle průzkumu tohoto portálu je mezi 3-5 procenty!
            více...
            
           
            Rimini se blíží - ohlédněme se!
            20.10.2014, rubrika: Pouze hlavní zprávy
            Absolutním vrcholem emocí a zážitku, bylo večerní představování jednotlivých prací, které bylo prováděno způsobem úchopu soutěžního monumentu na předem připravené plošině dvěma muži za stabilizační asistence autorky díla
            více...
            
           
            Mister spray gel ELEKTRONIC 5
            15.10.2014, rubrika: Pouze hlavní zprávy
            Vydatný pomocník do každé cukrárenské výrobny, ale nejenom tam,  který šetří jak natírací štětku, tak nádobu na příslušnou nástřikovou tekutinu. Malý rozměr usnadňuje skladovatelnost a šetří stolový prostor. 
            více...
            
           
            Švýcarská čokoláda s otazníkem
            13.10.2014, rubrika: Pouze hlavní zprávy
            V prvním řádku je uveden pojem jemná čokoláda, a na slovo jemná je potřeba položit zvláštní důraz, neboť bývá Švýcarsko mnohdy mylně považováno za „vlast“ čokolády jako takové.
            více...
            
           
            Lískooříškové lízátko
            09.10.2014, rubrika: Pouze hlavní zprávy
            Do prostoru o rozměru požadovaného lízátka se nalije připravená směs a nechá se podle druhu její konzistence  za příslušné teploty zatuhnout. Směs může mít prakticky nekonečnou možnost podob od ovocných, čokoládových, kombinovaných atd. více...  
            Americké dezerty typu "American way"
            07.10.2014, rubrika: Pouze hlavní zprávy
            Svatební dorty, pastva pro oči, v těchto případech nelitují ani peněz ani času, na rozdíl od sériové výroby někde v supermarketu. První dojem je většinou pětihvězdičkový, kazí ho jen to, že víte, nebo stačí když tušíte, co je uvnitř.
            více...
            
           
            Kokos
            05.10.2014, rubrika: Pouze hlavní zprávy
            Kokosová moučku se suší při vysoké teplotě. Po částečném ochlazení se přesívá za tepla přes síto a je plněna do speciálních beden, čímž se získává konečný produkt pod názvem „desiccated coconut“, neboli strouhaný kokos.
            více...
            
          
  | 
      
      
      
         
          Dnes je úterý úterý 4. listopadu 2025 
       
          
            
            
            
            
          
                
        svátek slaví Karel, zítra Miriam Top 5 měsíceReklama 
        
          
        ReklamaReklama | 
      
    











