Cukrář.cz

Reklama



Akce a soutěže


Zmrzlinový původ Gelato Festival Challenge / 2. Zmrzlinový původ Gelato Festival Challenge / 2. 8.3.2019, rubrika: Akce a soutěže Odborně zhotovený jogurt s osobitou příchutí v optimálním poměru tvrdil vítěznou muziku pro nizozemského „kovboje – zmrzlináře“ a umožnil mu vystoupit na tu nejvyšší příčku stupňů evropských vítězů. více...


Zmrzlinový původ Gelato Festival Challenge /1. Zmrzlinový původ Gelato Festival Challenge /1. 6.3.2019, rubrika: Akce a soutěže Dle slov nejúspěšnějšího účastníka domácího mistrovství, bude nutno zapracovat na přidané pálence, která bude potřebovat tzv. "natrnkovat" za účelem dosažení harmonizačního souladu celkového vyznění chuti a celistvosti dojmového efektu. více...


Gelato Festival Challenge vyzývá české zmrzlináře! Gelato Festival Challenge vyzývá české zmrzlináře! 4.3.2019, rubrika: Akce a soutěže Soutěž má pozměněný název Gelato Festival Challenge a další novinka spočívá v samostatném pořádání jak pro Čechy tak i Moravu.
Hlavní partner nesoucí organizační břímě pro obě národní kola je společnost Eiskon. více...


SIGEP 2019 - Bylo tu vše, ale zmrzlina především! SIGEP 2019 - Bylo tu vše, ale zmrzlina především! 12.2.2019, rubrika: Akce a soutěže Napsat, že je Itálie jedničkovým výrobcem zmrzliny v EU, by bylo naplněním podstaty výroky o nošení dříví do lesa. Řeč statistických čísel praví o 595 milionech litrů vyprodukované zmrzliny v roce! více...


SIGEP 2019 - CARPIGIANI a jeho inovační prvky SIGEP 2019 - CARPIGIANI a jeho inovační prvky 10.2.2019, rubrika: Akce a soutěže Každý ročník cukrářského SIGEPU je u firmy CARPIGIANI pravidelným krokem v dosahování vyššího stupně inovací a nejinak tomu bylo i v této jubilejní čtvrté dekádě v Rimini, omývané slanou vodou jaderského pobřeží. více...


SIGEP 2019 - ČOKOLÁDOVÁ AKADEMIE MILÁNO SIGEP 2019 - ČOKOLÁDOVÁ AKADEMIE MILÁNO 8.2.2019, rubrika: Akce a soutěže Akademie si vytýčila za cíl své činnosti rozvíjet význam čokoládové kulturv prostřednictvím zájemců kakaového vyznání, kteří hodlají v týmu ortodoxních vyznavačů čokoládového umu jejich prostřednictvím rozvíjet svoje schopnosti. více...


SIGEP 2019 - Vývojová progresivita firem SIGEP 2019 - Vývojová progresivita firem 6.2.2019, rubrika: Akce a soutěže Přední světový výrobce zmrzlinových směsí a doplňků vykročil rozhodným krokem ve směru cukrářské kreativity v cukrárnách. To z důvodu, že nic nezůstává neměnné a proto je nutné se pokoušet o první krok ve směru inovace. více...


SIGEP 2019 – ZLATČINA POLEVA PERFECT GLAZE SIGEP 2019 – ZLATČINA POLEVA PERFECT GLAZE 4.2.2019, rubrika: Akce a soutěže Zrcadlová poleva nesoucí název mirror glaze, neboli zrcadlová poleva, je potahová hmota usnadňující donedávna poměrně náročný cukrářský úkon, jenž vyžadoval značnou rukodělnou obratnost. více...


SIGEP 2019 - GELATO UNIVERSITY CARPIGIANI SIGEP 2019 - GELATO UNIVERSITY CARPIGIANI 31.1.2019, rubrika: Akce a soutěže GELATO UNIVERSITY CARPIGIANI se zaměřuje na vývoj zmrzlinové pochutiny sofistikovaným laboratorním výzkumem přetvořeným do nejrozmanitějších rozličnosti chutí, podob a umělecké působnosti. více...


SIGEP 2019 v návštěvním progresu! SIGEP 2019 v návštěvním progresu! 28.1.2019, rubrika: Akce a soutěže Ke vztahu Italů k cukrařině jako takové, je potřebné zdůraznit ryzí jádro italského zlatého ořechu cukrářského umění, kterým je bezpochyby proslulé „gelato italiano“, tedy italská zmrzlina, zastoupeného na veletrhu doslovně v tunách. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54     
další >>

Dnes je pátek 19. dubna 2019
svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.