Reklama |
Akce a soutěže
GASTROJUNIOR den třetí - aneb je to za námi
6.3.2004, rubrika: Akce a soutěže
Jak už bylo v předchozích dvou reportážních dnech vyřčeno, tento desátý ročník podstoupil i experimentální kůru, která v jádru dobré myšlenky se ocitla na roubu odlišné odrůdy než měli sami organizátoři původně na mysli.
více...
GASTROJUNIOR pokračuje druhým dnem
4.3.2004, rubrika: Akce a soutěže
Do druhé poloviny se přehoupla juniorská gastronomická soutěž konaná při příležitosti mezinárodních potravinářských veletrhů SALIMA.
více...
GASTROJUNIOR 2004 v jubilejním kabátě - 1. den
4.3.2004, rubrika: Akce a soutěže
Populární gastronomická soutěž cukrářských nadějí se v tomto roce zakulatila do podoby 10. výročí svého vzniku. Takovéto jubilem častokrát evokuje ke zpestření a experimentu, což právě při této příležitosti potvrdili pořadatelé.
více...
SALIMA – mezinárodní potravinářské veletrhy
2.3.2004, rubrika: Akce a soutěže
Úderem deváté hodiny dne 2. března 2004 již po 24. hostil brněnský výstavní areál mezinárodní gastronomické veletrhy pod všeobecným názvem SALIMA, rozdělené do 5 divizí pod názvy SALIMA, MBK, INTECO, VINEX a ProBiz.
více...
Program diskusního fóra na MBK
2.3.2004, rubrika: Akce a soutěže
Program diskusního fóra na MBK – pavilon B, stánek č. 058 Podnikatelský svaz pekařů a cukrářů v ČR
více...
Pozvánka na Salimu 2004
28.2.2004, rubrika: Akce a soutěže
Opět se přiblížila Salima, nejvýznamnější potravinářský veletrh v ČR. Přinášíme stručnou pozvánku na tuto akci a krátké shrnutí, co od veletrhu můžete čekat. Pro ty, kdo se na Salimu vypraví osobně, uvádíme také informace o dopravě a vstupném.
více...
Gastro junior Brno 2004
27.2.2004, rubrika: Akce a soutěže
Mimořádně letos nebudou finále soutěže předcházet regionální kola, ale zúčastní se jej žáci těch škol, které v předcházejících 9.ročnících dosáhly nejvyššího bodového ocenění a umístění.
více...
Festival National Des Croquembouche 2004
17.2.2004, rubrika: Akce a soutěže
minulý týden proběhla v Paříži národní soutěž cukrářů v ryze francouzské disciplíně Croquembouche. Jedná se o slavnostní prezentaci profiterolků z odpalovaného těsta, spojovaných karamelem do uměleckých objektů.
více...
GASTROHRADEC 2004
4.2.2004, rubrika: Akce a soutěže
IX. ročník národní soutěže kuchařského a cukrářského umění s mezinárodní účastí, 23. dubna 2004 v kongresovém centru ALDIS, Hradec Králové.
více...
GALERIE KUCHAŘSKÉHO UMĚNÍ - zlato pro Luďka Procházku -
20.12.2003, rubrika: Akce a soutěže
V letošním roce, na sklonku měsíce mající název podle padajícího listí, se v německy mluvícím kantonu švýcarské Basileje okrášlila známá gastronomická výstava IGEHO skvostem kuchařského umění, jenž vsadila do ústředního prostoru své galerie.
více...
|
Dnes je pondělí 1. března 2021
svátek slaví Bedřich, zítra Anežka Top 5 měsíceReklama![]() ReklamaReklama |