Cukrář.cz

Reklama



Akce a soutěže


GASTRO KROMĚŘÍŽ TESCOMA CUP 2014 - dorty /-2. GASTRO KROMĚŘÍŽ TESCOMA CUP 2014 - dorty /-2. 23.3.2014, rubrika: Akce a soutěže Kroměřížský TESCOMA CUP 2014 měl v cukrářské kategorii dvě věkové kategorie, které se lišily nejenom věkem, ale i soutěžním zadáním. Oproti juniorským muffinám měli seniorští tvůrci zadání ve "Slavnostním výrobku s jarní tématikou"
více...


GASTRO KROMĚŘÍŽ TESCOMA CUP 2014 - muffiny /-1. GASTRO KROMĚŘÍŽ TESCOMA CUP 2014 - muffiny /-1. 22.3.2014, rubrika: Akce a soutěže Cukrářský juniorský námět zněl CUPCAKES s jarní tématikou a měl následující požadavky:
Soutěžící vyrobí 6 kusů výrobků CUPCAKES (zdobený muffin) s jarní tématikou, 4 kusy výrobku budou výstavní a 2 kusy degustační. více...


Kurz kopečkové a točené zmrzliny Kurz kopečkové a točené zmrzliny 20.3.2014, rubrika: Akce a soutěže Předvedeme způsob výroby kopečkové a točené zmrzliny a práci se zmrzlinovými stroji Frigomat. Představíme novinky z oblasti surovin a milovníkům sladkých výrobků prozradíme, jak se vyrábí makrónky. více...


Historická mluva čokolády Historická mluva čokolády 14.3.2014, rubrika: Akce a soutěže Všechny linky jsou v provozu a zboží se okamžitě prodává návštěvníkům. Ozdobou této haly je čokoládová kašna, zdobená pozlacenými kakaovými boby. Každý obdrží oplatku namočenou v čerstvé čokoládě.

více...


Cukrářské výtvarnictví Cukrářské výtvarnictví 3.3.2014, rubrika: Akce a soutěže Ukázka reprezentativních výrobků z výstavní akce Svazu pekařů a cukrářů, která prostřednictvím mladých umělců a jejich zdařilých monumentů, podala důkaz o šíři možností cukrářské tvorby. více...


SIGEP 014 ve snu sladkých prožitků /-3. SIGEP 014 ve snu sladkých prožitků /-3. 19.2.2014, rubrika: Akce a soutěže Výsledky soutěže Gelato Word Cup vyzněly nejlépe pro Francii, která se umístila na čelní pozici mezi 11 týmy z 5 kontinentů. Ve zmrzlinové tvorbě byli nejlepší Francouzi kreací Leonardo da Vinci Universum. více...


SIGEP 014 ve snu sladkých prožitků /-2. SIGEP 014 ve snu sladkých prožitků /-2. 17.2.2014, rubrika: Akce a soutěže Předností výrobníků této značky je nízkoenergetický příkon, jenž v návaznosti na dvojitému systému izolace van, probíhá výroba ledové tříště v rychlém tempu i při nizkém výkonu kompresoru. více...


SIGEP 014 ve snu sladkých prožitků /-1. SIGEP 014 ve snu sladkých prožitků /-1. 13.2.2014, rubrika: Akce a soutěže Největší cukrářský veletrh světa SIGEP v 35. repríze emocí cukrového vábení, rozevřel opětovně svou sladkou náruč návštěvníkům ze širokého spektra světových meridiánů a rovnoběžek.
více...


Zmrzlinová profesionální škola v Brně Zmrzlinová profesionální škola v Brně 11.12.2013, rubrika: Akce a soutěže Mezinárodní koncept profesionální cukrářské a zmrzlinářské školy FRIGOMAT konečně v Brně. Máte-li zájem vzdělávat se v oboru, přihlaste se na některý z veřejných či individuálních kurzů Gelato Professional School.

více...


Jaký byl letošní HOST Miláno 2013? Jaký byl letošní HOST Miláno 2013? 29.10.2013, rubrika: Akce a soutěže Jsou na vzestupu jednoduché, "hranaté" tvary, doplněné moderními světelnými zdroji. U prodejních vitrín s potlačenou konstrukcí a s maximálním použitím izolačního skla.
více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54     
další >>

Dnes je čtvrtek 21. března 2019
svátek slaví Radek, zítra Leona

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.