Cukrář.cz

Reklama



Akce a soutěže


Zmrzlinářské a cukrářské kurzy s CESKem / - I. Zmrzlinářské a cukrářské kurzy s CESKem / - I. 14.04.2015, rubrika: Akce a soutěže Dozvíte se jak úspěšně založit, strojně vybavit a ekonomicky provozovat zmrzlinárnu, správně sestavit recepturu a vše spojené s výrobou zmrzliny.
Kurz je pořádán společností CESK a.s. a veden italskou GPS, Gelato Professional School. více...


SIGEP - vše v jednom objektivu / - 6. SIGEP - vše v jednom objektivu / - 6. 05.02.2015, rubrika: Akce a soutěže Rozsáhlá plocha SIGEPU je největším veletržním tržištěm s nabídkou především zmrzliny, cukrářských výrobků, pekařské produkce, kávy a veškerého příslušenství a techniky, jež jsou s těmito obory spojené. více...


SIGEP - Myšlení lidem a práci strojům / -5. SIGEP - Myšlení lidem a práci strojům / -5. 02.02.2015, rubrika: Akce a soutěže Temperace čokolády je proces, který má značný vliv na konečný výsledek její kvality. Při temperovacím procesu je snaha o dosažení krystalické struktury, která má významný podíl na charakteru čokolády. více...


SIGEP - ...když se cukrář stává mágem ... /- 4. SIGEP - ...když se cukrář stává mágem ... /- 4. 28.01.2015, rubrika: Akce a soutěže Cukrářský umělec prostřednictvím suroviny může výrobku vdechnout život dle své představy, kdy o konečné vizáži ztvárnění rozhoduje výtvarníkova představa záměru, fantazie a rukodělná zručnost. více...


SIGEP - sladká tenata zmrzlinových svodů / - 3. SIGEP - sladká tenata zmrzlinových svodů / - 3. 27.01.2015, rubrika: Akce a soutěže Zmrzlina vábí chuťovou rozmanitostí desítkami podob jejího svůdného apetýtu chuťová čidla vyznavačů sladkých laskomin a díky její atraktivitě je vyhledávaných cílem žádostivých konzumentů. více...


SIGEP v sochařské kreativitě / - 2. SIGEP v sochařské kreativitě / - 2. 26.01.2015, rubrika: Akce a soutěže Největší cukrářský veletrh světa SIGEP v italském přímořském letovisku Rimini vydal dnešního dne konečnou statistiku návštěvnosti, která potvrdila v předběžném odhadu stále stoupající míru jeho popularity.
více...


SIGEP v Rimini v digitálním divu / - 1. SIGEP v Rimini v digitálním divu / - 1. 22.01.2015, rubrika: Akce a soutěže Příznivcům cukrářského řemesla nastala tradiční pouť do veletržní svatyně Sigep v italském Rimini. Pro tentokráte již v době jejího pořádání 39. ročníku, kdy letošní návštěvnost zájem předčil ten loňský. více...


GLOBAL CHEFS CHALLENGE a cukrář SKÁLA GLOBAL CHEFS CHALLENGE a cukrář SKÁLA 01.09.2014, rubrika: Akce a soutěže GLOBAL CHEFS CHALLENGE je soutěž se statusem mistrovství světa a Česko mělo ve své výpravě cukrářského zástupce Lukáše Skálu, nositele nejednoho drahého kovu z významných světových gastrosoutěží, nevyjímaje té, nad níž plane i olympijský oheň. více...


Důležitá a praktická zpráva Důležitá a praktická zpráva 19.06.2014, rubrika: Akce a soutěže A je tak mnohem menší pravděpodobnost, že si ho přečte mnohem menší počet čtenářů, a tak sdělení jeho obsahu, či žádost o radu bude čtena menším počtem těch, kteří mají o vaší zprávu, dotaz či informaci zájem. více...


Frigomat vytočil světový rekord! Frigomat vytočil světový rekord! 17.06.2014, rubrika: Akce a soutěže Byla vytočena na jeden zátah největší porce dosud zhotovené zmrzliny na světě o rozměru 43 cm bez kornoutu a 90 cm s kornoutem, který byl pro vytvoření rekordu speciálně upečen! Hmotnost rekordní porce zmrzliny dosáhla hodnoty 6.8 kg!
více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56     
další >>

Dnes je čtvrtek čtvrtek 25. dubna 2024
svátek slaví Marek, zítra Oto

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.