Cukrář.cz

Reklama



Akce a soutěže


MORAVSKÝ cukrářský POHÁR – 13. ročník / -5. MORAVSKÝ cukrářský POHÁR – 13. ročník / -5. 22.4.2015, rubrika: Akce a soutěže Rozhodovala tentokrát chuť a příslovečnou roli jazýčku na váhách sehrály dezerty. Dortová tvorba bývá na této soutěži ve své standardní kvalitě, ale dezerty byly kolem osudí, z kterého se vytahovala šťastná čísl více...


MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / - 4. MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / - 4. 22.4.2015, rubrika: Akce a soutěže Motivací inovačních úprav této soutěže byla její náročnost a zjednodušené ocenění, které bylo uznáno za nedostatečné. Proto výslednicí této úvahy bylo včlenění dalších soutěžních zadání, týkajících se dortové, dekorační a dezertové tvorby. více...


MORAVSKÝ cukrářský POHÁR – 13. ročník / -3. MORAVSKÝ cukrářský POHÁR – 13. ročník / -3. 21.4.2015, rubrika: Akce a soutěže Skulptura je nesmírně důležitým prvkem v kolektivním pojetí kuchařských týmů, kde tento cukrářský druh dekorace dominuje soutěžní tabuli a již z dálky při příchodu hodnotícího komisaře ovlivňuje jeho dojem. více...


MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -2. MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -2. 20.4.2015, rubrika: Akce a soutěže Letošní kroměřížská soutěž měla výrazně odlišnou podobu, kdy vyhlášené kategorie byly hodnoceny samostatně a tento způsob provedení navýšil jejich konkrétní význam.
více...


MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -1. MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -1. 18.4.2015, rubrika: Akce a soutěže Soutěž měla nová hodnotící pravidla, která se promítla do vyhlašovacího ceremoniálu a bylo jimi trio soutěžních zadání v provedení dekorační výrobek, slavnostní dort a dezert. více...


Zmrzlinářský kurz s CESKem / -II. Zmrzlinářský kurz s CESKem / -II. 15.4.2015, rubrika: Akce a soutěže Rady a tipy pro podnikatele v cukrářském a zmrzlinářském prostředí. Praktické ukázky výroby produktů. Technologie inovace a moderní trendy.
Kurz vede italský odborník na zmrzlinu docent GPS Andrea di Fabio. více...


Zmrzlinářské a cukrářské kurzy s CESKem / - I. Zmrzlinářské a cukrářské kurzy s CESKem / - I. 14.4.2015, rubrika: Akce a soutěže Dozvíte se jak úspěšně založit, strojně vybavit a ekonomicky provozovat zmrzlinárnu, správně sestavit recepturu a vše spojené s výrobou zmrzliny.
Kurz je pořádán společností CESK a.s. a veden italskou GPS, Gelato Professional School. více...


SIGEP - vše v jednom objektivu / - 6. SIGEP - vše v jednom objektivu / - 6. 5.2.2015, rubrika: Akce a soutěže Rozsáhlá plocha SIGEPU je největším veletržním tržištěm s nabídkou především zmrzliny, cukrářských výrobků, pekařské produkce, kávy a veškerého příslušenství a techniky, jež jsou s těmito obory spojené. více...


SIGEP - Myšlení lidem a práci strojům / -5. SIGEP - Myšlení lidem a práci strojům / -5. 2.2.2015, rubrika: Akce a soutěže Temperace čokolády je proces, který má značný vliv na konečný výsledek její kvality. Při temperovacím procesu je snaha o dosažení krystalické struktury, která má významný podíl na charakteru čokolády. více...


SIGEP - ...když se cukrář stává mágem ... /- 4. SIGEP - ...když se cukrář stává mágem ... /- 4. 28.1.2015, rubrika: Akce a soutěže Cukrářský umělec prostřednictvím suroviny může výrobku vdechnout život dle své představy, kdy o konečné vizáži ztvárnění rozhoduje výtvarníkova představa záměru, fantazie a rukodělná zručnost. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55     
další >>

Dnes je pondělí 23. září 2019
svátek slaví Berta, zítra Jaromír

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.