Cukrář.cz

Reklama



Akce a soutěže


GASTROHRADEC 2009 - /1. 3.4.2009, rubrika: Akce a soutěže Největší česká gastronomická soutěž konaná již po čtrnácté v 9. největším městě České republiky, vpisuje do podtextu své charakteristiky též další významový pojem pod názvem SALÓN GASTRONOMICKÝCH SOUTĚŽÍ. více...


Valná hromada AKC ČR 2.4.2009, rubrika: Akce a soutěže „Myslím si, že my všichni můžeme být hrdi na to, jak významně je již dnes naše Asociace vnímána i na státní a mezinárodní úrovni,“ prohlásil Miroslav Kubec, prezident Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. více...


GASTROHRADEC 2009 - pozvánka 23.3.2009, rubrika: Akce a soutěže Mísa Petits Fours pět druhů osm kusů (celkem 40 ks) čajového pečiva, pralinek, drobného pečiva nebo sladkostí s centrálním monumentem z jedlého materiálu. Každý Petit four musí mít rozdílnou náplň. + od každého druhu musí být jeden kus k nahlédnutí. více...


Moravský pohár - 7. ročník 20.3.2009, rubrika: Akce a soutěže Podíváme-li se zpětně na začátek soutěže, nelze se vyjádřit jinak, než že úrovňový trend soutěžních exponátů má šipku ukazatele výkonnosti namířenu směrem k nebi. Do jeho blankytné modře zbývá sice značný prostor, ale je vykročeno správným směrem. více...


Dva Michelini pro Prahu jednou ranou 17.3.2009, rubrika: Akce a soutěže Nemohu neříci, že skutečným českým Michelinem bude teprve skutečnost, až francouzskému pneumatikářskému panáčkovi zachutná třeba typické české knedlo, vepřo, zelo (pro mě a za mě třeba i s dodatkem "á la World") spláchnutý řízným českým pivem. více...


Fialové cukrářské hmoty a pomůcky 15.3.2009, rubrika: Akce a soutěže Modelovací hmota zastupovala gumpasta. Jedná se též o čistě bílou hmotu, jejíž základem je moučkový cukr. Tato hmota se nalézá v sypkém stavu a musí se nejdříve propracovat s vodou. Její vysýchání je rychlé a je proto nutné ji urychleně zpracovat. více...


G+H Gastrojunior / - 3. 11.3.2009, rubrika: Akce a soutěže Na přípravu 4 porcí moderního teplého nebo studeného ovocného moučníku byl časový limit 45 minut. Moučník byl součástí tříchodového restauračního menu pro mezinárodní klientelu.
Základní součástí moučníku bylo minimálně 200 g mraženého o více...


G+H - Cukrář roku - Martin Braun / -2 9.3.2009, rubrika: Akce a soutěže Karnevalový námět byl tou správnou názvoslovnou volbou pro finálové uspořádání cukrářské soutěže v areálu BVV Brněnské veletrhy, které předcházelo pražské předkolo. Slovo karneval je italského původu a vystihovalo lidový zvyk uvítání jara. více...


Mezinárodní veletrh G+H / -1. 9.3.2009, rubrika: Akce a soutěže Tradiční největší česká juniorská kulinářská soutěž Gastrojunior, pro tentokrát premiérově obohacena o významné cukrářské klání Cukrář roku – Braun Cup, byla kvalitním akčním vrcholem čtyřdenního pořádání veletržní slavnosti v Brně.
více...


Cukrář roku - Martin Braun Cup 4.3.2009, rubrika: Akce a soutěže Finále soutěže se uskuteční dne 6.3.2009 jako součást doprovodného programu Mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelových služeb a veřejného stravování G+H 4.-6.3. 2009 v Brně na veletržním výstavišti v pavilonu C. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54     
další >>

Dnes je pátek 24. května 2019
svátek slaví Jana, zítra Viola

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.