Cukrář.cz

Reklama



Akce a soutěže


Národní tým kuchařů a cukrářů ČR v boji na dvou frontách 17.6.2009, rubrika: Akce a soutěže Národní tým má ve svém názvu, obsaženu podstatu jeho poslání. Ta je zakomponována ve slově, národní. Což převedeno do praxe znamená, že tým hodlá reprezentovat českou gastronomii, to jest pokrmy pro nás charakteristické. více...


Národní tým kuchařů a cukrářů ČR vstupuje do nové etapy 8.5.2009, rubrika: Akce a soutěže Nové představenstvo AKC ČR, jmenovalo na základě výběrového řízení do funkce managera Národního týmu pana Tomáše Konopku, který si do kapitánské pozice týmu vybral zkušeného člena národního týmu Jana Horkého. více...


Hradecká fotovzpomínka 14.4.2009, rubrika: Akce a soutěže 14. ročník Gastrohradce je neopakovatelnou minulostí, ale všem, kteří byli nějakým způsobem přítomni této vrcholové podívané, zůstává v paměti stále mnohé. Připomeňme si ji tímto fotodokumentem, který nás navrátí do atmosféry vrcholové soutěže. více...


GASTROHRADEC 2009 -fotoozvěny / -5. 7.4.2009, rubrika: Akce a soutěže Jaký dojem zanechal letošní Hradec, který po dobu svého trvání byl náročnou Křížovou cestou se svými dosavadními čtrnácti zastaveními? Určitě byl krásný v naději do něho vložené. Ještě krásnější se stal pro ty kdo dosáhli na cenné mety. více...


GASTROHRADEC 2009 -3. místa / - 4. 6.4.2009, rubrika: Akce a soutěže Být hodnotitelem vrcholové gastronomie znamená zdolat výšiny kulinářských soutěží a to jak v teoretické tak i praktické rovině. Většinu z nich zdobí mnohá ocenění získaná díky jejich oborovému umu kalenému ve výhni dlouhodobých poznatků. více...


GASTROHRADEC 2009 - 2. místa / - 3. 5.4.2009, rubrika: Akce a soutěže Skončit na druhém místě může být úspěch, popřípadě i neúspěch. Záleží s jakým záměrem dotyčný na soutěž přijížděl. Stanutí na takovémto postu lze v každém případě označit za vynikající, kdy bývá zpravidla doprovázeno zlatou medailí. více...


GASTROHRADEC 2009 - 1. místa / -2. 4.4.2009, rubrika: Akce a soutěže Být přítomen na "Hradci", znamená být v běhu kulinářského dění v první skupině gastronomické české extraligy. Probojovat se do zlatého pásma či dokonce zvednout nad hlavu pohár vítězství, obnáší životní úspěch pro zúčastněného. více...


GASTROHRADEC 2009 - /1. 3.4.2009, rubrika: Akce a soutěže Největší česká gastronomická soutěž konaná již po čtrnácté v 9. největším městě České republiky, vpisuje do podtextu své charakteristiky též další významový pojem pod názvem SALÓN GASTRONOMICKÝCH SOUTĚŽÍ. více...


Valná hromada AKC ČR 2.4.2009, rubrika: Akce a soutěže „Myslím si, že my všichni můžeme být hrdi na to, jak významně je již dnes naše Asociace vnímána i na státní a mezinárodní úrovni,“ prohlásil Miroslav Kubec, prezident Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. více...


GASTROHRADEC 2009 - pozvánka 23.3.2009, rubrika: Akce a soutěže Mísa Petits Fours pět druhů osm kusů (celkem 40 ks) čajového pečiva, pralinek, drobného pečiva nebo sladkostí s centrálním monumentem z jedlého materiálu. Každý Petit four musí mít rozdílnou náplň. + od každého druhu musí být jeden kus k nahlédnutí. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54     
další >>

Dnes je čtvrtek 21. března 2019
svátek slaví Radek, zítra Leona

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.