Cukrář.cz

Reklama



Akce a soutěže


Zmrzlinářský kurz s CESKem / -II. Zmrzlinářský kurz s CESKem / -II. 15.4.2015, rubrika: Akce a soutěže Rady a tipy pro podnikatele v cukrářském a zmrzlinářském prostředí. Praktické ukázky výroby produktů. Technologie inovace a moderní trendy.
Kurz vede italský odborník na zmrzlinu docent GPS Andrea di Fabio. více...


Zmrzlinářské a cukrářské kurzy s CESKem / - I. Zmrzlinářské a cukrářské kurzy s CESKem / - I. 14.4.2015, rubrika: Akce a soutěže Dozvíte se jak úspěšně založit, strojně vybavit a ekonomicky provozovat zmrzlinárnu, správně sestavit recepturu a vše spojené s výrobou zmrzliny.
Kurz je pořádán společností CESK a.s. a veden italskou GPS, Gelato Professional School. více...


SIGEP - vše v jednom objektivu / - 6. SIGEP - vše v jednom objektivu / - 6. 5.2.2015, rubrika: Akce a soutěže Rozsáhlá plocha SIGEPU je největším veletržním tržištěm s nabídkou především zmrzliny, cukrářských výrobků, pekařské produkce, kávy a veškerého příslušenství a techniky, jež jsou s těmito obory spojené. více...


SIGEP - Myšlení lidem a práci strojům / -5. SIGEP - Myšlení lidem a práci strojům / -5. 2.2.2015, rubrika: Akce a soutěže Temperace čokolády je proces, který má značný vliv na konečný výsledek její kvality. Při temperovacím procesu je snaha o dosažení krystalické struktury, která má významný podíl na charakteru čokolády. více...


SIGEP - ...když se cukrář stává mágem ... /- 4. SIGEP - ...když se cukrář stává mágem ... /- 4. 28.1.2015, rubrika: Akce a soutěže Cukrářský umělec prostřednictvím suroviny může výrobku vdechnout život dle své představy, kdy o konečné vizáži ztvárnění rozhoduje výtvarníkova představa záměru, fantazie a rukodělná zručnost. více...


SIGEP - sladká tenata zmrzlinových svodů / - 3. SIGEP - sladká tenata zmrzlinových svodů / - 3. 27.1.2015, rubrika: Akce a soutěže Zmrzlina vábí chuťovou rozmanitostí desítkami podob jejího svůdného apetýtu chuťová čidla vyznavačů sladkých laskomin a díky její atraktivitě je vyhledávaných cílem žádostivých konzumentů. více...


SIGEP v sochařské kreativitě / - 2. SIGEP v sochařské kreativitě / - 2. 26.1.2015, rubrika: Akce a soutěže Největší cukrářský veletrh světa SIGEP v italském přímořském letovisku Rimini vydal dnešního dne konečnou statistiku návštěvnosti, která potvrdila v předběžném odhadu stále stoupající míru jeho popularity.
více...


SIGEP v Rimini v digitálním divu / - 1. SIGEP v Rimini v digitálním divu / - 1. 22.1.2015, rubrika: Akce a soutěže Příznivcům cukrářského řemesla nastala tradiční pouť do veletržní svatyně Sigep v italském Rimini. Pro tentokráte již v době jejího pořádání 39. ročníku, kdy letošní návštěvnost zájem předčil ten loňský. více...


GLOBAL CHEFS CHALLENGE a cukrář SKÁLA GLOBAL CHEFS CHALLENGE a cukrář SKÁLA 1.9.2014, rubrika: Akce a soutěže GLOBAL CHEFS CHALLENGE je soutěž se statusem mistrovství světa a Česko mělo ve své výpravě cukrářského zástupce Lukáše Skálu, nositele nejednoho drahého kovu z významných světových gastrosoutěží, nevyjímaje té, nad níž plane i olympijský oheň. více...


Důležitá a praktická zpráva Důležitá a praktická zpráva 19.6.2014, rubrika: Akce a soutěže A je tak mnohem menší pravděpodobnost, že si ho přečte mnohem menší počet čtenářů, a tak sdělení jeho obsahu, či žádost o radu bude čtena menším počtem těch, kteří mají o vaší zprávu, dotaz či informaci zájem. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53     
další >>

Dnes je pondělí 21. ledna 2019
svátek slaví Běla, zítra Slavomír

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.