Cukrář.cz

Reklama



Akce a soutěže


SIGEP 2016 - Cesta k čokoládě / -5. SIGEP 2016 - Cesta k čokoládě / -5. 6.2.2016, rubrika: Akce a soutěže Celkový rozsah výrobní kapacity čokoládových „tempírek“ začíná na hodnotě zásobníku 10 kg a jeho top možnosti v temperování nalezneme o v zásobníkové kapacitě 60 kg čokolády a hodinovém výkonu 200 kg, který nám představuje model TOP více...


SIGEP 2016 - Zmrzlinové stroje / - 4. SIGEP 2016 - Zmrzlinové stroje / - 4. 4.2.2016, rubrika: Akce a soutěže Pohled přes Jadranské moře nás ale zavádí opět do veletržního prostoru veletržního areálu v němž probíhal v těchto dnech víceoborový veletrh SIGEP, kde společnost FRIGOMAT předváděla nabídku svých zmrzlinářských strojů.
více...


SIGEP 2016 - Doba dávná a současná / -3. SIGEP 2016 - Doba dávná a současná / -3. 3.2.2016, rubrika: Akce a soutěže Italové jsou hračičkáři, a tuto tak trochu národní povahu prodávají zejména v umělecké oblasti, a to všeho druhu, cukrářství nevyjímaje. Ale jsou to oni, kteří drží vztyčený prapor skutečnosti, že cukrařina je ve své podstatě umělecký obor. více...


SIGEP 2016 -Zmrzlinová žeň / -2. SIGEP 2016 -Zmrzlinová žeň / -2. 1.2.2016, rubrika: Akce a soutěže Rozlehlá plocha zmrzlinové prezentace skýtala nejenom rozsáhlou paletu zmrzlinových podob, ale i rovněž ukázku její přípravy ve vitrínách. Ta se lišila stánek od stánku a pokaždé měla v sobě zakódováno to, co se nazývá kultura prodeje.
více...


SIGEP 2016 - Davy lidu / -1. SIGEP 2016 - Davy lidu / -1. 30.1.2016, rubrika: Akce a soutěže Již po 37. zavonělo přímořské Rimini svou sladkou vůní, aby rozšířilo smyslové chřípí sladké svůdnosti svých návštěvníků. Italský SIGEP v letošním roce se stal dostaveníčkem 201 321 návštěvníků. více...


Ozvěny HOST 2015 - BIO zmrzlina Ozvěny HOST 2015 - BIO zmrzlina 24.11.2015, rubrika: Akce a soutěže Řada dodavatelů zmrzlinových směsí prezentovala na říjnovém HOST 2015 Milano produkty s označeními známé v souvislosti s jinými pochutinami: "bio", "bez umělých barviv", "bez syntetických aromat", "bez palmového oleje" apod. více...


Špičkoví cukráři: již koncem října 2015 v Miláně na HOST Špičkoví cukráři: již koncem října 2015 v Miláně na HOST 31.7.2015, rubrika: Akce a soutěže Veletrh HOST je mezinárodně respektovanou akcí, kde výrobci pravidelně pořádají celosvětové nebo evropské premiéry svých nových zařízení. Seznámit se zde můžete s nejaktuálnějšími výrobky ze všech oblastí zájmu každého cukráře více...


CESK a italské dezerty /- I. CESK a italské dezerty /- I. 6.5.2015, rubrika: Akce a soutěže Zvolit recept crema alla ricotta a nalít mléko do stroje. Následně žloutky, cukr a předem smíchané škroby, postupujte dle pokynů na displeji. Po ukončení cyklu vyjměte produkt ze stroje. více...


MORAVSKÝ cukrářský POHÁR – 13. ročník / -5. MORAVSKÝ cukrářský POHÁR – 13. ročník / -5. 22.4.2015, rubrika: Akce a soutěže Rozhodovala tentokrát chuť a příslovečnou roli jazýčku na váhách sehrály dezerty. Dortová tvorba bývá na této soutěži ve své standardní kvalitě, ale dezerty byly kolem osudí, z kterého se vytahovala šťastná čísl více...


MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / - 4. MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / - 4. 22.4.2015, rubrika: Akce a soutěže Motivací inovačních úprav této soutěže byla její náročnost a zjednodušené ocenění, které bylo uznáno za nedostatečné. Proto výslednicí této úvahy bylo včlenění dalších soutěžních zadání, týkajících se dortové, dekorační a dezertové tvorby. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54     
další >>

Dnes je pátek 24. května 2019
svátek slaví Jana, zítra Viola

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.