Cukrář.cz

Reklama



Cukrařina


Druhy těsta a hmoty při výrobě korpusů 07.07.2010, rubrika: Cukrařina jádrové hmoty - (jádrová hmota základní, mandlová hmota nepečená, hmota na korpus jádrového bezé, korpus hmoty na jádrové kornoutky, korpus hmoty na jádrové trubičky, griliášové trubičky, hmota na marokánky) více...


Čokoláda je darem od bohů 01.07.2010, rubrika: Cukrařina Čokoláda škádlí chuťové pohárky lidí již po staletí. Ze statistik vyplývá, že čokoládu mají v průměru v oblibě vždy tři ze čtyř lidí, proto nás sotva překvapí oblíbenost, které se čokoláda těší. Má tak široké a bohaté využití. více...


Fiala-Praha s.r.o. v rozšířeném brněnském působišti 21.06.2010, rubrika: Cukrařina Obchodní společnost Fiala-Praha s.r.o., zabývající se prodejem široké nabídky cukrářského zboží, zvětšila v brněnském působišti své prostory, umožňující jejich vybavenost v obdobném rozsahu, jaké se naskýtají zájemcům v Praze. více...


Snese se krém na dort s marcipánem? 20.06.2010, rubrika: Cukrařina Zrovna včera jsem dělala poprsí a protože jsem měla obavu co by mi na tom marcipán udělal, tak jsem celý dort potřela štětcem s měkkým chlupem čokoládou z pytlíku, co je rychletuhnoucí, naředěnou slunečnicovým olejem více...


Ledová pěna s malinami a variací omáček 16.06.2010, rubrika: Cukrařina Dezert na povrchu zdobený plátkem piškotové rolády. Na řezu pomerančová pěna s kousky malin. Dezert je doplněn broskvovou a jahodovou omáčkou. více...


Plejáda dortových dekorací 03.06.2010, rubrika: Cukrařina K natírání dekorace vezmeme řidší glazuru nebo správně temperovanou máčecí hmotu, popřípadě cukrářskou polevu. Nabízí se další řada možností v podobě bílkového krému, barevného ovocného želé, máslového krému a další. více...


Zmzlina láká na nové příchutě 10.05.2010, rubrika: Cukrařina Směsi jsou vhodné pro přípravu točených i porcovaných zmrzlin, dále k přípravě osvěžujících koktejlů, cukrářských krémů či náplní a shaků. V nabídce lze najít i příchuť jogurtu, pinacolady, kaktusu, limetky nebo višní v čokoládě. více...


Likérové špičky a úprava jejich náplně 05.05.2010, rubrika: Cukrařina Další změna se provedla v dávkování kakaového prášku, snížením téměř o 50 procent. To bylo možné proto, že současný kakaový prášek má velmi výraznou chuť a podstatně tmavší barvu než sortiment dříve vyráběný. více...


Revoluce sladkých košíčků 26.04.2010, rubrika: Cukrařina Dnes peče denně dvě stě až tři sta dortů. Kromě běžných zákazníků, kteří si u ní dorty vyzvedávají nebo kterým je dováží až domů, dodává sladkosti do kaváren Ebel a obchodu s mezinárodními delikatesami Robertson. více...


Akce Kopeček zmrzliny zdarma poprvé v České republice 12.04.2010, rubrika: Cukrařina Akce Kopeček zmrzliny zdarma byla původně oslavou prvního výročí společnosti. Její úspěch povzbudil zakladatele společnosti Bena a Jerryho, aby z ní udělali tradici. Nyní se toto výročí slaví ve všech obchodech Ben & Jerry’s po celém světě. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25     
další >>

Dnes je středa středa 24. dubna 2024
svátek slaví Jiří, zítra Marek

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.