Cukrář.cz

Reklama



Cukrařina


Okteto cukrářských variant Pavlíny Berzsiové / -3. Okteto cukrářských variant Pavlíny Berzsiové / -3. 6.10.2010, rubrika: Cukrařina Čokoládové bonbony se svou svébytností ústící v oblibou začínají drát na talíře cukrárenských a kavárenských stolků. Dodejme, že nejenom tam. Půvabný čokoládový bonbónek dokáže zpříjemnit chvíle posezení a navodit příjemnost duševní pohody. více...


Okteto cukrářských variant Pavlíny Berzsiové / -2. Okteto cukrářských variant Pavlíny Berzsiové / -2. 5.10.2010, rubrika: Cukrařina Dezert Pigna collada, který je obemknut čokoládovou mřížkou z tukové polevy Mohrenglanz. Čokoládová mřížka je velmi jemná ozdoba, do které když se zakrojí tak se mřížka lehce poddá příboru a v ústech se příjemně a lahodně rozplyne. více...


Jak se vyráběla zmrzlina bez mrazáků? Jak se vyráběla zmrzlina bez mrazáků? 2.9.2010, rubrika: Cukrařina Napadlo vás někdy zamyslet se nad tím, jak se asi dělala zmrzlina v dobách, kdy neexistovaly mrazáky? Odpověď naleznete na Sicílii, kde si uměli poradit ještě před vynálezem mrazáků. více...


Když se řekne Croquembouche Když se řekne Croquembouche 25.8.2010, rubrika: Cukrařina Croquembouche zaujímá na svatební tabuli ve Francii dominantní místo, které u nás náleží svatebnímu dortu, a obřad vstupu dvou mladých lidí do manželství bez této národní cukrářské dekorace je nemyslitelný. více...


Olympijská čokoláda Olympijská čokoláda 10.8.2010, rubrika: Cukrařina V rámci kampaně "Spots v Stripes" před olympijskými hrami v Londýně 2012 vytvořila agentura Fallon pro Cadbury nový produkt pomocí crowdsourcingu. Čokoláda s názvem "Spots v Stripes Challenge Bar" je dvojbarevná, v různých verzích, více...


Domácí zmrzlina Domácí zmrzlina 30.7.2010, rubrika: Cukrařina Druhý den směs bude velice hustá. Zamíchat směs, vložit do zmrlinového strojku a postupovat podle pokynů výrobce. Nemáme-li strojek, pak směs našlehat elektrickým šlehačem a vložit do mrazáku. více...


Co je vlastně odlehčená cukrařina Co je vlastně odlehčená cukrařina 22.7.2010, rubrika: Cukrařina Co je vlastně tzv. "odlehčená cukrařina"? Existuje vůbec něco takového??? Já se obávám, že jakási lehčí forma cukrařiny neexistuje, protože naše cukrařina je založena na máslových krémech, živočišné šlehačce a korpusech z bílé mouky. více...


Značka Mövenpick představila na MFF v Karlových Varech nové osvěžující zmrzlinové koktejly 16.7.2010, rubrika: Cukrařina Mövenpick ve třech příchutích - Raspberry & Strawberry, Lemon & Lime a Maracuja & Mango. Ty jsou ve speciálních receptech vždy doplněny čerstvým ovocem, džusy a dalšími ingrediencemi tak, aby byl gastronomický zážitek co nejintenzivnější. více...


Zmrzlina a káva - to je Itálie 14.7.2010, rubrika: Cukrařina Jak se dělala zmrzlina v dobách, kdy neexistovaly mrazáky? Odpověď naleznete na Sicílii. Zde si totiž s výrobou předchůdce zmrzliny - ledové granity - uměli poradit ještě dávno před vynalezením elektrické energie, už ve 13. století. více...


Druhy těsta a hmoty při výrobě korpusů 7.7.2010, rubrika: Cukrařina jádrové hmoty - (jádrová hmota základní, mandlová hmota nepečená, hmota na korpus jádrového bezé, korpus hmoty na jádrové kornoutky, korpus hmoty na jádrové trubičky, griliášové trubičky, hmota na marokánky) více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25     
další >>

Dnes je úterý 19. března 2019
svátek slaví Josef, zítra Světlana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.