Cukrář.cz

Reklama



Cukrařina


Velikonoce - Oříškové řezy s vaječným koňakem 2.4.2007, rubrika: Cukrařina Písková hmota - 1000g SAND BASIC, 600g vajec, 500g jedlého oleje - Hněteme v hnětači s hákem na střední rychlost 2 - 3 minuty. Na konci krátce vmícháme oříškovou hmotu. více...


Carmelo "Tonti" Sciampagna 28.2.2007, rubrika: Cukrařina Na našem portále jsme před několika lety představili modelářské umění švýcarského trojnásobného mistra světa Elisea Tontiho, jehož tvorba spočívala v osobitém projevu, stojícího jednou nohou ještě ve světě realismu... více...


Vytváření profilu znalce čokolády - krok třetí 9.2.2007, rubrika: Cukrařina Chcete-li co nejvíce využít nových objevů, dělejte si pznámky o každé nové čokoládě s níž se setkáte a o tom, jak na vás zapůsobila. Tyto pznámky vytvoří základ vaší vlastní databáze čokolád. více...


Vytváření profilu znalce čokolády - krok druhý 8.2.2007, rubrika: Cukrařina Každému čtenáři položím pár otázek a snažím se sestavit jeho profil z hlediska čokolády. Jak byste mi odpověděli na tyto otázky: více...


Vytváření profilu znalce čokolády - krok první 8.2.2007, rubrika: Cukrařina Níže uvedená tabulka vám pomůže na první pohled zjistit, jaká čokoláda vám chutná nejvíce. Zároveň se z ní dozvíte, co dalšího by vám mohlo chutnat. více...


Výtečné a rychlé tiramisu 17.1.2007, rubrika: Cukrařina Fantastický a tradiční italský desert. Tiramisu lze přeložit jako „Zvedni mě“ to znamená, že by i samotný desert měl být nadýchaný a chuťově plný. více...


Jihočeský dort ve stylu selského baroka 14.1.2007, rubrika: Cukrařina Výstavní stánek Jihočeského kraje při populárním veletrhu GO a Region Tour 2007 na brněnském výstavišti, dozdobil dort velikosti lidské postavy, jehož prostřednictvím se Jihočeši rozhodli spolupropagovat svůj malebně romantický region. více...


Jak si rychle vyrobit domácí betlém 20.12.2006, rubrika: Cukrařina Malý betlém na vánoční stůl lze vyrobit bez jakýchkoliv řemeslnických pomůcek a řezbářského náčiní. Postačí vám běžné kuchyňské vybavení a takzvané vizovické těsto, ze kterého zhotovíte potřebné figurky. více...


PONOŘME SE DO ČOKOLÁDY II. 9.11.2006, rubrika: Cukrařina Je dvouplášťová nádoba pro temperaci čokolády buď ve vodní lázni či horkém vzduchu, s termostatem. Lepší tempírky jsou vybaveny přídavným či vestavěným míchacím zařízením. více...


PONOŘME SE DO ČOKOLÁDY 7.11.2006, rubrika: Cukrařina Na výrobu pralinek, popř. čokoládových figurek, používáme jen nejlepší čokoládu, respektive čokoládovou polevu máčecí. Jak naznačuje název, používáme tento typ čokolády nejčastěji pro polévání nejkvalitnějších výrobků... více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25     
další >>

Dnes je úterý 22. ledna 2019
svátek slaví Slavomír, zítra Zdeněk

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.