Cukrář.cz

Reklama



Cukrařina


GASTROHRADEC 2005 1. místa - 2. část 27.04.2005, rubrika: Akce a soutěže Po univerzální reportáži z 10. ročníku GASTROHRADCE, ve které jsme přinesli stručný souhrn děje ve všech kategoriích, nastupuje dneškem seriál analýz na 1. místech. více...


Astoria Scholaris – vzdělávací asociace 18.03.2005, rubrika: Akce a soutěže Astoria Scholaris – vzdělávací asociace uzavřela kontrakt o dlouhodobé spolupráci se školou CIFAP, nejen na výměnné stáže pro studenty, ale i pro odborné učitele a mistry cukrářské a pekařské. více...


Cukrařina dnešní doby není žádná „Popelka“ 07.03.2005, rubrika: Cukrařina Vzhledem k mému pozorování cukrářského dění v naší zemi, které se již čítá na roky, jsem došla k poslední kapce, která mě nutí napsat svůj názor. Doufám, že bude brán jako jeden z mnoha a pokud v něm nalezne, alespoň malé moudro, pak splní účel. více...


Cukrářská role v kuchařském týmu 22.02.2005, rubrika: Cukrařina Cukrářské soutěže mají mnohočetné zastoupení jak na tuzemských, tak i zahraničních kolbištích, a to v působení tzv. hotelové či umělecké cukrařiny, pokud zůstaneme pouze u základního rozlišení. více...


Cukrářské kurzy v zahraničí 07.02.2005, rubrika: Cukrařina Musím předeslat, že v zahraničí nejde o rekvalifikaci, ale o velmi seriózní a drahou záležitost, kdy je obvyklé investovat nemalé částky a mnoho času do vzdělání, v tomto případě cukrářského. více...


Olympiáda IKA 2004: foto-dokumentace 3 01.11.2004, rubrika: Cukrařina Přehlídky kulinářského umu se zúčastnilo 1100 kuchařů z 36 zemí, 32 národních družstev, 16 juniorských národních týmů, 12 týmu ozbrojených složek, 9 cukrářských týmů, 8 společenského stravování, 60 regionálních družstev a přes 300 jednotlivců. více...


Olympiáda IKA 2004: foto-dokumentace 2 31.10.2004, rubrika: Cukrařina Přehlídky kulinářského umu se zúčastnilo 1100 kuchařů z 36 zemí, 32 národních družstev, 16 juniorských národních týmů, 12 týmu ozbrojených složek, 9 cukrářských týmů, 8 společenského stravování, 60 regionálních družstev a přes 300 jednotlivců. více...


Gastro Pardubice 04 - Olga Součková, SOŠ Želešice 20.10.2004, rubrika: Cukrařina Další fotografie ze soutěže GASTRO PARDUBICE – 2004 „O POHÁR NESTLÉ ČESKO s.r.o.“. Tento exponát vytvořila Olga Součková, SOŠ Želešic, která se umístila ve zlatém pásmu v kategorii A. více...


Francouzské křehké kousnutí pod názvem CROQUEMBOUCHE 10.10.2004, rubrika: Cukrařina Příznivci sladkého umění měli možnost na vlastní oči v pražském hotelu Ibis spatřit tvorbu posvátného francouzského dekoračního dezertu určeného pro rodinné slavnostní příležitosti typu svateb, křtin, narozenin, přijímání, promocí... více...


Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 9/10 10.08.2004, rubrika: Cukrařina Tento typ slavnostního dortu se vyznačuje se centrální ozdobou s použitím ovoce, mřížky s odpalované hmoty s kouskem čokolády. Dort je vhodný k narozeninám, k svátku, nebo pro rodinnou oslavu, více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25     
další >>

Dnes je pátek pátek 19. dubna 2024
svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.