Cukrář.cz

Reklama



Cukrařina


Totální nasazení peciválů 7.8.2002, rubrika: Cukrařina Kolonky nezaměstnanosti v posledních letech ne a ne zeštíhlit v objemu svých záporných údajů. Absolventi středních škol prý nemohou najít pracovní uplatnění - zde by bylo na místě u mnohých slovo "nechtějí"-prý by se pro ně měla vytvořit umělá práce více...


Jakost a zdravotní nezávadnost cukrářských výrobků v historických souvislostech 1.8.2002, rubrika: Cukrařina Jistě si uvědomujeme, že od nepaměti strava a později potravinářské výrobky musely splňovat zásadní požadavek, aby člověku neškodily. Pokud historické záznamy uvědějí vznik a vývoj sladkostí více...


CUKRÁRNA - potenciální možnost zárodku kriminality 22.7.2002, rubrika: Cukrařina Prvním gastronomických zařízením se kterým člověk přijde již v ranném věku do styku, je obvykle cukrárna.
Kolem metru vysoký človíček, mnohdy s námahou udržující stabilitu chůze, řízen svými chuťovými pudy, je upoután barevností zákusků více...


Kdo byl prvním cukrářem? 21.7.2002, rubrika: Cukrařina Zdálo by se velice pravděpodobné, že jména vynálezců sladkostí jsou dávno zapomenuta, ale není tomu tak. Tito vynálezci si pojistili nesmrtelnost delikátním způsobem, který nutí dámy vyslovovat jejich jména, více...


Čokoholici žili už před 2.600 lety 18.7.2002, rubrika: Cukrařina Čokoláda je vášeň, která lidstvo ovládá již 2.600 let. Podle amerických vědců, kteří zkoumali ve Střední Americe mayskou keramiku, sahá historie čokolády o jedno tisíciletí dál, než se původně myslelo. více...


Proč cukráři používali do svých výrobků ovoce 26.6.2002, rubrika: Cukrařina Mistři cukráři v dobách svého rozmachu a to již ve druhé polovině minulého století a do roku 1939 se považovali také trochu za léčitele. více...


Od malovaných obrázků k jedlým obrazům 18.6.2002, rubrika: Cukrařina Asi před třemi roky italská firma MODECOR začala prodávat ke zdobení horních povrchů dortů nesladké oplatky s různými výjevy na nich namalovanými potravinářskými barvami a s různými cukrovými i plastovými figurálními i nefigurálními doplňky více...


Výživové a nutriční hodnoty 11.6.2002, rubrika: Cukrařina - JEMNÉHO CUKRÁŘSKÉHO A PEKAŘSKÉHO PEČIVA - V součastné době se zájem o výživu a spotřebu potravin stává významným nástrojem aktivní péče o udržení zdraví a účinnou složkou prevence chorob masového výskytu. více...


Podlaha v cukrárně 30.5.2002, rubrika: Cukrařina Všechno souvisí se vším a tak i podlaha v odbytovém prostoru a v zázemí cukrárny ovlivňuje naše podnikání. V dobrémnebo ve zlém - podle toho, zda jsme při její realizaci vzali do úvahy všechna důležitá hlediska. více...


Proč potřebujeme čokoládu ? 14.5.2002, rubrika: Cukrařina Otázka by mohla též znít, zda existuje sladký hřích. Zeptáme-li se návštěvníků cukráren, obdržená odpověď je zcela nasnadě. Téma článku má však vážnější podtón, zaznívající v naší psychice.
více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25     
další >>

Dnes je úterý 22. ledna 2019
svátek slaví Slavomír, zítra Zdeněk

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.