Cukrář.cz

Reklama



Cukrařina


Jak je to s tím cukrářským kumštem? 14.1.2004, rubrika: Cukrařina Položená otázka již sama o sobě zabírá takové prostorové spektrum, že může zaplnit obšírný námětový prostor dizertační práce. více...


Je cukrářství umělecký obor? 13.1.2004, rubrika: Cukrařina Častokráte se o cukrářině říká, že je uměleckým řemeslem. Většina cukrářů se k tomuto výroku ráda přidává, neboť zvyšuje jeho prestiž a tím i pomyslnou hodnotu samého tvůrce. Zkusme se ale nyní na tuto problematiku podívat z jiného úhlu. více...


Ještě jednou agar 7.1.2004, rubrika: Cukrařina Agar byl na našem portálu zmíněn již vícekrát. Podívejme se nyní na něj po zdravotní stránce. více...


Výstavní exponát - karamel 14.11.2003, rubrika: Cukrařina Výstavní exponát - karamel Autor: Youri Baltalisky, hotel Hilton, Praha


více...


Osvěta DIAMANTové OMEGY 2.10.2003, rubrika: Cukrařina Potravinářské firmy OMEGA CZ a DIAMANT jsoucí ve vzájemné symbióze ve službách pekařských a cukrářských potřeb, prováděly v podzimních dnech osvětovou misi v českých zemích. více...


Co PEČOU pekaři 27.8.2003, rubrika: Cukrařina České pekárenství nemá na vybranou - stále ostřejší konkurenci může přežít jen spojením sil. Výkonný ředitel společnosti Delta Pekárny Jan Jedlička poukazuje na to, že německý pekař ročně vyrobí zboží za 6 milionů korun, dělník v Deltě... více...


Zamrzlé království 30.7.2003, rubrika: Cukrařina Dort z polárky, dárek nad dárky - slogan, který se vryl pod kůži natolik, že téměř polovina zákazníků v obchodě stále sahá po polárkovém dortu. Jeho popularita se stala noční můrou prakticky všech tuzemských výrobců.
více...


Kde působil první český cukrář 14.7.2003, rubrika: Cukrařina První český cukrář se objevuje roku 1301 v době vlády předposledního Přemyslovce Václava II. Působil na Malé Straně a jmenoval se Mates. Cukrářské řemeslo však v té době bylo velice vzácné. více...


Čeští pekaři a cukráři chtějí na pulty v Německu 8.7.2003, rubrika: Cukrařina Dlouhé čekací doby na celnicích jsou hlavní překážkou, která brání českým pekárnám, vyvážet čerstvé pečivo. Po vstupu Česka do unie tento problém odpadne a tuzemským výrobcům se otvírá příležitost uplatnit se i na pultech v zahraniční. více...


Zbožíznalství - Zmrzlina 18.6.2003, rubrika: Cukrařina Zmrzlina se pravděpodobně vyvinula z odedávna oblíbených osvěžujících ledových nápojů. Jejich dalším přechlazením začali zejména kuchaři na Blízkém východě připravovat ledovésorbety. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25     
další >>

Dnes je úterý 21. května 2019
svátek slaví Monika, zítra Emil

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.