Cukrář.cz

Reklama



Cukrařina


Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 8/10 9.8.2004, rubrika: Cukrařina Tento výrobek náleží do oblasti lehkých dortů, kde je dekorací čokoládová mašle připravená z tukové polevy Mohrenglanz. Do dortu je vsazena mřížka z odpalované hmoty. více...


Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 7/10 8.7.2004, rubrika: Cukrařina Pavlína na své moravské cukrářské osvětě předvedla ukázku ovocného dortu, který jednak symbolizuje současné letní období, i když v letošním roce způsobem poněkud podivným, a zároveň využívající nabídku aktuální sklizně ovocných plodů. více...


Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 6/10 7.7.2004, rubrika: Cukrařina Další z rychle zhotovitelných moučníků. Tento druh se připravuje z alasky, korpusu, na povrchu je červený melírující ovogel, přibarvený trochu do červena, aby působil vyzývavě pro zrak zákazníka. více...


Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 5/10 3.7.2004, rubrika: Cukrařina Jedná se opět o tvorbu rychlého moučníku. Podstatu výrobku tvoří čokoládová skořápka z bílé čokolády, která je dodávána v polystyrénových obalech. více...


Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 4/10 1.7.2004, rubrika: Cukrařina Čokoládové bonbony se začínají drát na talíře cukrárenských a kavárenských stolků. A nejenom tam. Dobrý zvyk nové doby přidávat ke kávě sušenkový doplněk, nebo malou balenou čokoládku, dostává výraznou konkurenci v podobě čokoládových bonbonů. více...


Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 3/10 30.6.2004, rubrika: Cukrařina Pavlína Berzsiová se dnes již potřetí ohlíží s naším portálem za svými výrobky, které zhotovila při příležitosti předváděcí akce v Potravinářské škole a služeb v Brně, Charbulově ulici více...


Český cukrář vyrábí kvalitní, zdravotně nezávadnou zmrzlinu 4.5.2004, rubrika: Cukrařina Zmrzlinu milují mladí, staří, muži, ženy. Chutná zkrátka všem. Je to sladké potěšení, které nás osvěží v průběhu celého roku, dokáže zpříjemnit sváteční chvíle, ale přece jenom nejlépe chutná za teplého slunného dne. více...


Orion studio - nabídka kurzů pro cukráře 16.3.2004, rubrika: Cukrařina Základní kurz umělecké cukrařiny, Kurz modelování z čokolády 1. stupeň, Kurz zpracování pravé čokolády - kuvertury, Základní kurz modelování z karamelu a Isomaltu, Kurz modelování z karamelu 2. stupeň. více...


“American way” 15.3.2004, rubrika: Cukrařina Je s podivem, že lidé v zemi s nedlouhou historií si dokázali vytvořit tradice ve stravování, pravda, nám Evropanům ne až tak úplně srozumitelné, ale posouzení nechám na vás. více...


Karamelová kreace - Mirka Slavíková 11.3.2004, rubrika: Cukrařina Exponát z karamelu zhotovený při příležitosti veletrhu Salima - MBK a vystavený na stánku firmy Pregel. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25     
další >>

Dnes je středa 13. listopadu 2019
svátek slaví Tibor, zítra Sáva

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.