Cukrář.cz

Reklama



Cukrařina


Zmrzlinový stroj Frigomat KISS 1 - CESK, a.s. / -2. Zmrzlinový stroj Frigomat KISS 1 - CESK, a.s. / -2. 15.4.2012, rubrika: Cukrařina Jeho schopnosti umožňují, že ve své snaze a píli dokáže velmi dobře udržet krok se svými zmrzlinovými bratry i vyšších váhových kategorií. Je použitelný nejenom pro výrobu zmrzliny, ale zvládá rovněž i produkci točeného jogurtu, sorbetta i granity. více...


Zmrzlinový polární medvěd  Frigomat - CESK, a.s. / - 1. Zmrzlinový polární medvěd Frigomat - CESK, a.s. / - 1. 12.4.2012, rubrika: Cukrařina Umělý medvěd je ve své podstatě zmrzlinovým strojem v autentické podobě jako živý a od běžného zmzlinového přístroje se liší hlavně tím, že je samoobslužný. Pozornost kolemjdoucích láká pohyby hlavou a svítícím zrakem. více...


Výčet sladkostí Výčet sladkostí 10.4.2012, rubrika: Cukrařina Čokoládu při rozpouštění zahřívejte pomalu a pozor na přehřátí – tmavá by neměla přesáhnout 49° C, mléčná a bílá 43° C. Přehřátí poškodí chuť a poruší fyzikální vlastnosti jednotlivých ingrediencí čokolády.
více...


Nadoblačná cukrařina Nadoblačná cukrařina 20.3.2012, rubrika: Cukrařina Kam je až cukrářské umění schopno zajít nám předvádí přehled ze světových soutěžních scén "Artistika" o nejlepší skulpturu z potravinářské suroviny. Autorství náleží tzv. horním desetitisícům vyvolených, kteří tvoří místo rukou srdcem. více...


Cukrárenské veletržní hity Cukrárenské veletržní hity 18.3.2012, rubrika: Cukrařina Veletržní zahraniční hity jsou již v dnešní době i hity domácími. Přesto se zkusmo podívejme co případně v některém detailu může být v Itálii, jedné z největších cukrárenských velmocí světa, odlišného oproti tomu co se u nás vidí možná zřídka. více...


Zkoušíme fondán Zkoušíme fondán 13.3.2012, rubrika: Cukrařina voda s cukrem se za stálého míchání vaří na správnou hustotu, kterou poznáme takto: do vařícího se cukru vložíme drátěné očko cca 1 cm velké, ve kterém se po vyjmutí vytvoří cukrová blána. více...


Kyprost těsta Kyprost těsta 23.2.2012, rubrika: Cukrařina Listové máslové těsto se zase zvedá a listuje na vrstvy působením vodních par v těstě obsažených a přítomný tuk je zábranou pro jejich únik, a ty se v těstě roztahují a dochází tak ke zvedání jeho jednotlivých vrstev.
více...


SIGEP - FRIGOMAT  a zmrzlinové vitríny v Rimini / - 8. SIGEP - FRIGOMAT a zmrzlinové vitríny v Rimini / - 8. 19.2.2012, rubrika: Cukrařina Co vitrína, to jiný tvar, výraz a osobitá mluva působnosti, je krédo ItalProget designu. A za tím si i stojí a předkládá i v tomto předsevzetí zákaznickým masám riminského veletrhu, se speciálním zaměřením na zákazníka. více...


Perník z piva Perník z piva 16.1.2012, rubrika: Cukrařina Irové dávají Guinness snad do každého druhu dezertu. Tmavé pivo se lije do těsta na banánovou bábovku, vánočního pudingu i biskupského chlebíčku. Perník na irský způsob je díky přídavku Guinnessu neskonale vláčný a strčí do kapsy každý český model. více...


Kdy začíná být cukrařina uměním Kdy začíná být cukrařina uměním 27.11.2011, rubrika: Cukrařina A to je jenom řeč o základním cukrářském umu, který nemůže dělat každý. A to se už dostáváme do oblasti, ze které nám pozvolna ustupuje do pozadí běžná rutina a která začíná vystupovat po prvních schůdcích do pater umění. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25     
další >>

Dnes je středa 20. listopadu 2019
svátek slaví Nikola, zítra Albert

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.