Cukrář.cz

Reklama



Zmrzlinový polární medvěd Frigomat - CESK, a.s. / - 1.

fiogf49gjkf0d

Polární medvěd a zmrzlina je vazba, v níž  mezi tyto dva si blízké pojmy je možné vložit rovnítko. Napříč tomu, že u obou nalezneme shodu v chladu, tak přesto zůstává rébusem jak zima, pod jejímž arktickým příkrovem si ledního medvěda představujeme, a zmrzlina, jejíž produkce má svůj vrchol naopak v horkém létu, jak jdou tyto pojmy dohromady?
Společnost CESK, a.s. prodejce italských strojů na točenou zmrzlinu Frigomat, dokázala v reálné praxi, že tomu tak může být. A to bez ohledu na roční období, venkovní či vnitřní prostor, ba i v kteroukoli denní, večerní i noční hodinu.
Zmrzlinový polární huňáč je totiž atraktivním prodejním zmrzlinovým automatem, v pravé podobě svého reálného kolegy mající své působiště až na severních výspách arktických ledových plání.
Umělý Ursus maritimus je ve své podstatě zmrzlinovým strojem v autentické podobě jako živý a od běžného zmzlinového přístroje se liší hlavně tím, že je samoobslužný. Pozornost kolemjdoucích, kromě svého ojedinělého zjevu, láká pohyby hlavou a svítícím zrakem.
Tedy, podstata kontrukce marketingového plánu spočívá v tom, že jeho pán nemusí k jeho obsluze najímat žádnou sílu, a zadání o medvědí službu zákazníkem spočívá v jednoduchém úkonu, jak je všeobecně známý u automatu na kávu. Jedná se o vhození mince, po němž následuje výdej zmrzlinového kornoutku, jehož elektronicky řízený systém obdaří příslušnou míchanou zmrzlinovou náplní sestávající ze dvou druhů.
Tento způsob projevu zmrzlinového medvěda vzbudí u případného zájemce otázku, co se stane v případě, že dojde k vyčerpání zásoby zmrzliny či kornoutků nebo k nějaké jiné poruše?
I na tuto variantu je bílý míša připraven, respektive naprogramován, kdy lední predátor učiní v takovém případě to nejdůležitější. Zablokuje příjem peněz, aby zákazník nevhodil peníz bez obdržení patřičné protihodnoty.
To by pak mohl v případě některých zákazníků medvěduša dostat pěkně nakopáno a kdoví co ještě návdavkem navíc? Proto takovým případům je ze strany výrobce prorocky předcházeno.
Pokud bychom hodlali zmrzlinového medvěda preparovat, došli bychom v tomto případě k zajímavým poznatkům.
Obsah tělních útrob by nám poskytl medvědův žaludek, jehož působnost spočívá v roli autopasterizačního systému, jenž noc co noc provádí převaření, což má ve svém důsledku, kromě funkčnosti i tu výhodu, že perioda čistícího systému spočívá v jednom úkonu za tři týdny. Tento medvěd vševěd je i moudrý natolik, protože si je vědom, že ne každý dobře vidí na blízko, či že brýle může zapomenout doma nebo je má někde zahrabané v tom nejméně přístupném místě jeho tašky.  A tak jej od samotného počátku po naplnění kornoutku požadovanou směsi doprovází mluveným slovem určeným pro jednotlivé nákupní operace.

Když v předchozí stati ve výčtu úkonů tohoto ochočeného zmrzlinového medvěda stálo, že v případě absence kornoutů zablokuje vhazování peněz, tak se takto racionálně dovede zachovat i v případě, že už má peněz dost. To je unikátní vlastnost na rozdíl od člověka. V takových případech zašle prostě svému krotileli SMS zprávu, že mu tento druh potravy stačí.
Tento bílý míša všeuměl, je tak další ukázkou toho, kde se už nalézá digitální vývoj, v tomto případě zmrzlinového přístroje na točenou zmrzlinu, kde nejenom nahrazuje obsluhu, ale svým designem je zpestřením v oblasti propagace, kdy jeho medvědí podoba je tím velmi poutavým nástrojem k zákaznické pozornosti, a to především té dětské.



Dnes je pátek pátek 19. dubna 2024
svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.