Reklama |
Články autora Jiří Řezáč z Větrníku
Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 9/10
10.08.2004, rubrika: Cukrařina
Tento typ slavnostního dortu se vyznačuje se centrální ozdobou s použitím ovoce, mřížky s odpalované hmoty s kouskem čokolády. Dort je vhodný k narozeninám, k svátku, nebo pro rodinnou oslavu,
více...
Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 8/10
09.08.2004, rubrika: Cukrařina
Tento výrobek náleží do oblasti lehkých dortů, kde je dekorací čokoládová mašle připravená z tukové polevy Mohrenglanz. Do dortu je vsazena mřížka z odpalované hmoty.
více...
Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 7/10
08.07.2004, rubrika: Cukrařina
Pavlína na své moravské cukrářské osvětě předvedla ukázku ovocného dortu, který jednak symbolizuje současné letní období, i když v letošním roce způsobem poněkud podivným, a zároveň využívající nabídku aktuální sklizně ovocných plodů.
více...
Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 6/10
07.07.2004, rubrika: Cukrařina
Další z rychle zhotovitelných moučníků. Tento druh se připravuje z alasky, korpusu, na povrchu je červený melírující ovogel, přibarvený trochu do červena, aby působil vyzývavě pro zrak zákazníka.
více...
Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 5/10
03.07.2004, rubrika: Cukrařina
Jedná se opět o tvorbu rychlého moučníku. Podstatu výrobku tvoří čokoládová skořápka z bílé čokolády, která je dodávána v polystyrénových obalech.
více...
Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 4/10
01.07.2004, rubrika: Cukrařina
Čokoládové bonbony se začínají drát na talíře cukrárenských a kavárenských stolků. A nejenom tam. Dobrý zvyk nové doby přidávat ke kávě sušenkový doplněk, nebo malou balenou čokoládku, dostává výraznou konkurenci v podobě čokoládových bonbonů.
více...
Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 2/10
29.06.2004, rubrika: Recepty
Tento druh dezertů je určen pro podávání v restauracích a kavárnách, kdy samotný dezert zaujímá stěžejní postavení na talíři a doplňkem mu jsou v tomto případě omáčka, čerstvé ovoce či dušená jablíčka v karamelu.
více...
JUNIOR CARVING CUP – Třebíč 04´
28.06.2004, rubrika: Akce a soutěže
V horáckém městě Třebíč si dali dostaveníčko umělečtí dekóristé na druhém ročníku celostátní juniorské soutěže ve vyřezávání z ovoce a zeleniny.
více...
Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 1/10
24.06.2004, rubrika: Akce a soutěže
Že jednoduchost může být i zároveň posvěcena elegantností snoubící se s lákavým chuťovým obsahem, předváděla paní Pavlína v praxi tentokrát v SOŠ a SOU potravinářském v Brně - Černovicích na Charbulově ulici s "fialovou" podporou stejnojmenné firmy.
více...
EUROMENU Jany BOBOŠÍKOVÉ
09.06.2004, rubrika: Osobnosti
Populární televizní moderátorka Jana Bobošíková, která opouští prkna televizních ramp hodlá zamířít do pětadvacetihvězdičkového evropského souhvězdí politického nebe.
více...
|
Dnes je pátek pátek 6. prosince 2024
svátek slaví Mikuláš, zítra Ambrož a Benjamín Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |