Reklama |
Články autora Jiří Řezáč z Větrníku
Stuttgarské memorábilie Culinery Nestlé Teamu
06.03.2006, rubrika: Akce a soutěže
Věra Kocincová, šéfcukrářka v Molo restaurantu Lighthouse Café v Praze, nastoupila ke své první mezinárodní soutěži přesně před rokem v dresu CNT a shodou okolností ve městě nacházejícího se opodál místa letošního klání v Karlsruhe.
více...
Masopustní koblihy
02.03.2006, rubrika: Recepty
Masopust je lidová tradice v podobě třídenních oslav, mající svůj vrchol v úterním dni před Popeleční středou. To je den, který je pro věřící vstupem do období 40 denního půstu pře liturgickými oslavami Velikonoc.
více...
Vážení kolegové, oprostěte se sobectví !!!
22.02.2006, rubrika: Vzdělávejte se
Digitální médium poskytuje uživatelům mnoho výhod ať se jedná např. o aktualizaci, rychlost přenosu dat, možností diskuse a je bezplatné.
více...
VOLAJÚ JU JOŽKA -"First lady confectionary of Slowakia"
21.02.2006, rubrika: Osobnosti
Vyslovení jména Jožka zaručuje ve slovenských cukrářských kruzích stoprocentní identitu myšlené osoby, bez nutnosti doplňku příjmení.
více...
V den svatého Valentýna
14.02.2006, rubrika: Pouze hlavní zprávy
V den svatého Valentýna,
kdy nám láska celí vrásky, pozvedněme číši vína a polibme svoje lásky. více...
POÉZIA V GASTRONOMII 7. ročník
30.01.2006, rubrika: Akce a soutěže
Národnej prehliadky kucharského a cukrárského umenia DANUBIUS 2006 - Bratislava
více...
27. ročník veletrhu SIGEP v Rimini
29.01.2006, rubrika: Akce a soutěže
Ač chladem trochu prokřehlý, přesto opětovně sladce hřejivý byl již sedmadvacátý ročník proslulého cukrářského a zmrzlinářského veletrhu SIGEP.
více...
ANNA BAŠTÝŘOVÁ - děva absolutní trefy
28.01.2006, rubrika: Osobnosti
Rozbít bank, je přání všech holdujících ruletové hře v kdekterém kasinu na světě. Je to výjimečná záležitost, při níž onen šťastlivec bere absolutně vše a hrací prostor se potáhne následně suknem, čímž je pro další provoz uzavřen.
více...
Ofenzivní mise firmy FRUJO v horké Itálii
20.01.2006, rubrika: Business
Úderný výstavní program FRUJA bude spočívat v prezentaci komponentů zmrzlin a ledových tříští, v práškových směsích, mražených krémech, náplní do cukrárenských výrobků, mousse, toppingů ovocných i neovocných či komponentů do koktejlů.
více...
Sladké vůně cukrářského Rimini
10.01.2006, rubrika: Akce a soutěže
Veletrh SIGEP je ve stoupající návštěvnické tendenci sladkým dostaveníčkem těch, kteří si zvolili bílou potravinářské profesi za své povolání, ale taktéž i příznivců tohoto oboru na cukrářském veletržním festivalu v italském Rimini.
více...
|
Dnes je sobota sobota 12. října 2024
svátek slaví Marcel, zítra Renáta Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |