Reklama |
Ofenzivní mise firmy FRUJO v horké ItáliiJihomoravská firma FRUJO Tvrdonice, progresivní podnik zahajující svoji činnost na počátku 90. let konzervací ovoce aseptickým způsobem bez chemických přísad s následným zařazením mléčných komponentů a zmrzlinových směsí do svého výrobního programu, rozšiřoval ve stoupající množstevní i kvalitativní křivce další výrobní potravinářské programy, typu nápojové výroby, tvorbu mražených krémů včetně rozsáhlé řady cukrářských a cukrovinářských produktů. Speciální výrobní program firmy FRUJO tvoří zmrzlinové směsi a doplňky. Jít s tímto sortimentem na italský trh, je vpravdě vstupem do jámy lvové. Tolik v propagační zkratce o firmě FRUJO, která při letošním SIGEPu prodělá zatěžkávací zkoušku své kvality na horké italské půdě. viz. článek Rudolf Polak - zakladatel FRUJA (rubrika osobnosti)
Další články autora...
18.04.2015 MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -1.28.01.2015 SIGEP - ...když se cukrář stává mágem ... /- 4. 22.01.2015 SIGEP v Rimini v digitálním divu / - 1. 01.09.2014 GLOBAL CHEFS CHALLENGE a cukrář SKÁLA 17.06.2014 Frigomat vytočil světový rekord! [další články autora]
Příbuzné články...
16.10.2020 Auf Wiedersehen lentilky !19.04.2020 Budoucnost cukráren v exkoronavirovém čase 10.05.2017 Juka Magnum ICE MGI 12 distributor zmrzliny 07.05.2017 Výrobníky GX – novinka ve výrobě zmrzliny 16.01.2016 Vitríny - základ vaší obchodní strategie [další příbuzné články] |
Dnes je pondělí pondělí 14. října 2024
svátek slaví Agáta, zítra Tereza Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |