Cukrář.cz

Reklama



Ofenzivní mise firmy FRUJO v horké Itálii

Jihomoravská firma FRUJO Tvrdonice, progresivní podnik zahajující svoji činnost na počátku 90. let konzervací ovoce aseptickým způsobem bez chemických přísad s následným zařazením mléčných komponentů a  zmrzlinových směsí do svého výrobního  programu, rozšiřoval ve stoupající množstevní i kvalitativní křivce další výrobní potravinářské programy, typu nápojové výroby, tvorbu mražených krémů včetně rozsáhlé řady cukrářských a cukrovinářských produktů.
Most výčtu programového zaměření firmy překlenující rozsáhlé potřeby gastronomie je dlouhý i široký zároveň, a  dostali bychom se přes něj do výčtu convenience foods gastronomických a cateringových výrobků lahůdkářského a pochutinového programu, zeleninových komponentů a akční rádius působnosti sahá až do pekárenského odvětví.
Tak jak bylo FRUJO prioritní v době svého počátku v Československu, stává se opět exluzivním podnikem, tentokráte již v Česku, premiérovou účastí české firmy na cukrářsko-zmrzlinářské a pekařské výstavě v italském Rimini SIGEP.
Úderný výstavní program FRUJA bude spočívat v prezentaci komponentů zmrzlin a ledových tříští, v práškových směsích, mražených krémech, náplní do cukrárenských výrobků, mousse, toppingů ovocných i neovocných či komponentů do koktejlů.

Speciální výrobní program firmy FRUJO tvoří zmrzlinové směsi a doplňky. Jít s tímto sortimentem na italský trh, je vpravdě vstupem do jámy lvové.
Avšak progresivní jihomoravský štičí gigant je dobře připraven. Kromě své standardní nabídky má v rukávu nachystaného žolíka v podobě zmrzlin pod názvem zeleninová fantazie, zelené jablko, zázvor či pepř.
Specialitou FRUJA je výrobní novinka zmrzliny s alkoholovou příchutí pod názvem curacao, s tím že pointa chuťového požitku spočívá v beztrestnosti při náhodné dechovou zkoušce při řízení vozidla po použití této pochoutky, neboť alkoholická příchuť je věrnou replikou různých alkoholických nápoje bez jeho typických příznaků.

Tolik v propagační zkratce o firmě FRUJO, která při letošním SIGEPu prodělá zatěžkávací zkoušku své kvality na horké italské půdě.
Dodáváme, že s jihomoravským progresivním podnikem se můžete setkat  na riminském veletrhu v pavilonu A1.
Ten, kdo nestihl letošní SIGEP, může se s výrobními produkty á la FRUJO setkat na brněnské SALIMĚ.

viz. článek Rudolf Polak - zakladatel FRUJA (rubrika osobnosti)



Dnes je sobota sobota 20. dubna 2024
svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.