Cukrář.cz

Reklama



Články autora Jiří Řezáč z Větrníku


Systému kritických bodů 7. krok 27.02.2002, rubrika: Hygiena Účelem tohoto kroku je určit ta místa (technologické operace) ve výrobním procesu, v nichž lze uplatněním kontroly a nápravných opatření zabránit více...


KÁVA - Rozpustné tuhé kousky 21.02.2002, rubrika: Káva Síla kávy a rozpustných tuhých částic má vzájemnou vazbu (i když stupeň pražení ovlivňuje sílu též), avšak ve všeobecném smyslu bude mít silnější káva vyšší procento rozpustných částic více...


Systému kritických bodů 6 (2/2). krok 20.02.2002, rubrika: Hygiena V případě cukrářských výrobků se jedná např. o nebezpečí překročení nejvyššího povoleného množství barviv, které připouští Vyhláška Ministerstva zdravotnictví č. 298/1997 Sb., část 5,
více...


František SUM 18.02.2002, rubrika: Osobnosti V hanáckém městě Přerov při vyslovení názvu cukrárny Sum vás místní občané spolehliě navedou na místo dotazu. Nejenom ti mladší, kteří se operativněji orietují v houšti nově vznikajících i zanikajících firem, ale i ti mnohem starší, více...


Pěstování a zpracování kávy 15.02.2002, rubrika: Káva Káva se dnes pěstuje ve více než 50 zemích, v oblastech obepínajících teplejší zeměpisné šířky zemského povrchu, v nadmořských výškách počínaje hladinou moře až po 6 000 stop. více...


Systému kritických bodů 6 (1/2). krok 12.02.2002, rubrika: Hygiena Co je to nebezpečí, to je definováno v § 1 písm. e) vyhlášky Ministerstva zemědělství č. 147/1998 Sb. Jedná se především o fyzikální, chemickou nebo mikrobiologickou kontaminaci hotového výrobku, více...


Základní úpravy kávy 2 08.02.2002, rubrika: Káva Káva filtrovaná
připravuje se v přístroji vždy ve větším množství najednou. Do filtrovacího přístroje je přiváděna voda, která se ohřívá k bodu varu. více...


Silvie Sulanská 07.02.2002, rubrika: Osobnosti Zrození člověka v umělecké líhni jej zákonitě asociuje k inklinaci k dotyčné branži, a je většinově pravděpodobné, že vzešlý plod je totožný se zasetým séměm. U Silvie Sulanské snad ani jinak být nemohlo. více...


Systému kritických bodů 4. - 5. krok 01.02.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Tento diagram výrobního procesu musí obsahovat všechny jednotlivé kroky technologického postupu, a to od přejímky surovin, jejich skladování více...


Jarka Stejskalová 01.02.2002, rubrika: Osobnosti Jarka se chtěla od dětských let stát učitelkou. Ale před půl stoletím v rodině o třech dětech kde bratr studuje a ostatní jsou holky, není zapotřebí dalších studentů a maminka dětem vybírala zaměstnání. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52     
další >>

Dnes je sobota sobota 20. dubna 2024
svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.