Cukrář.cz

Reklama



Články autora Jiří Řezáč z Větrníku


Segafredo 05.03.2004, rubrika: Káva Kávový mok je v moderním světě jeho nezbytným doplňkem a spotřeba kávy má vzrůstající úroveň. Úměrně tomu vznikaly i rozmanité značky zpracovatelů káv k níž též patří Italská firma Segafredo, která je pravidelným účastníkem veletrhů Salima. více...


GASTROJUNIOR pokračuje druhým dnem 04.03.2004, rubrika: Akce a soutěže Do druhé poloviny se přehoupla juniorská gastronomická soutěž konaná při příležitosti mezinárodních potravinářských veletrhů SALIMA. více...


GASTROJUNIOR 2004 v jubilejním kabátě - 1. den 04.03.2004, rubrika: Akce a soutěže Populární gastronomická soutěž cukrářských nadějí se v tomto roce zakulatila do podoby 10. výročí svého vzniku. Takovéto jubilem častokrát evokuje ke zpestření a experimentu, což právě při této příležitosti potvrdili pořadatelé. více...


SALIMA – mezinárodní potravinářské veletrhy 02.03.2004, rubrika: Akce a soutěže Úderem deváté hodiny dne 2. března 2004 již po 24. hostil brněnský výstavní areál mezinárodní gastronomické veletrhy pod všeobecným názvem SALIMA, rozdělené do 5 divizí pod názvy SALIMA, MBK, INTECO, VINEX a ProBiz. více...


Quo vadis cukrařino? 19.02.2004, rubrika: Business Například na téma živočišné a rostlinné šlehačky jsme měli možnost vést opakované diskuse. A není v budoucnu vyloučeno, že bruselská direktiva nám naše chutě upraví. více...


Svatba v den valentýnského setkání 13.02.2004, rubrika: Cukrářská poezie Již uplynulá je to doba roku, kdy on uzřel chůzi její laní, a jeho srdce bušíc v lásce toku, svým tepem lásky odňalo mu spaní, - to čtrnáctý únor byl, den Valentýna. - více...


PAVLA INDROVÁ 02.02.2004, rubrika: Osobnosti Vídáme ji často tam kde se soutěží v tvorbě cukrářského výrobku, nebo kde se dužnatý plod ovoce a zeleniny poddává ostří nože, či ve tvorbě malebného obrazu studené kuchyně. více...


Vláda jež handluje s osudy, hodna je pout ostudy 22.01.2004, rubrika: Cukrářská poezie Vláda nedokázala - a jak sama přiznala, ani nechtěla- vyjednat sníženou sazbu DPH pro restaurační provozy, s tím výrokem, že pro ni nejsou prioritní. Bez mrknutí oka však prioritně nechala tyto provozy drtit předpisy EU. více...


Bernská definice čokolády a kakaa 15.01.2004, rubrika: Suroviny Import čokolády a kakaa do Evropy probíhal ve zjednodušené formě již za Kryštofa Kolumba, ale v té době neuměl kakaový produkt nikdo zpracovat a tak upadl do zapomenutí. více...


Jak je to s tím cukrářským kumštem? 14.01.2004, rubrika: Cukrařina Položená otázka již sama o sobě zabírá takové prostorové spektrum, že může zaplnit obšírný námětový prostor dizertační práce. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52     
další >>

Dnes je neděle neděle 24. září 2023
svátek slaví Jaromír, zítra Zlata

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2023 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.