Cukrář.cz

Reklama



Články autora Jiří Řezáč z Větrníku


MAŠEK Libor - vedoucí marketingu společnosti Nestlé 03.10.2002, rubrika: Osobnosti V době pubertálního období má málokdo ujasněné s jakou profesí by chtěl spojit svůj život. U syna Libora manželů Maškových bylo v otázce volby jeho budoucího povolání zcela jasno. Bude se živit jídlem! více...


Vznik politiky v Americe 01.10.2002, rubrika: Cukrářská poezie Stalo se kdys´ v Americe
tam, kde jsou hory Skalisté,
kde vrchol k nebi pne se více,
tam příběh stal se zajisté. více...


Zákaznická přesmyčka 27.09.2002, rubrika: Cukrářská poezie Zákazníku dobře koukej
cože to zas za novinku,
vyšel předpis k tobě skoupej
můžeš dostat z něho psinku. více...


Totální nasazení peciválů 07.08.2002, rubrika: Cukrařina Kolonky nezaměstnanosti v posledních letech ne a ne zeštíhlit v objemu svých záporných údajů. Absolventi středních škol prý nemohou najít pracovní uplatnění - zde by bylo na místě u mnohých slovo "nechtějí"-prý by se pro ně měla vytvořit umělá práce více...


CUKRÁRNA - potenciální možnost zárodku kriminality 22.07.2002, rubrika: Cukrařina Prvním gastronomických zařízením se kterým člověk přijde již v ranném věku do styku, je obvykle cukrárna.
Kolem metru vysoký človíček, mnohdy s námahou udržující stabilitu chůze, řízen svými chuťovými pudy, je upoután barevností zákusků více...


SINGAPURSKÝ ÚSPĚCH NAŠICH GASTRONOMŮ 16.07.2002, rubrika: Akce a soutěže Mimořádný úspěch na mistrovství světa dosáhl tým našich reprezentačních kuchařů a cukrářů v dosavadní historii českého soutěžního potravinářství, když z gastronomických vod vylovil zlatou a bronzovou medaili a celkově obsadil čtvrté místo. více...


Proč potřebujeme čokoládu ? 19.06.2002, rubrika: Suroviny Otázka by mohla též znít, zda existuje sladký hřích. Zeptáme-li se návštěvníků cukráren, obdržená odpověď je zcela nasnadě. Téma článku má však vážnější podtón, zaznívající v naší psychice. více...


Od malovaných obrázků k jedlým obrazům 18.06.2002, rubrika: Cukrařina Asi před třemi roky italská firma MODECOR začala prodávat ke zdobení horních povrchů dortů nesladké oplatky s různými výjevy na nich namalovanými potravinářskými barvami a s různými cukrovými i plastovými figurálními i nefigurálními doplňky více...


Základní úpravy kávy 10.06.2002, rubrika: Káva Káva spařovaná v šálku:
Je to nejrozšířenější způsob úpravy kávy u nás. Dávka mleté kávy se vloží do předem vyhřátého šálku nebo tenkostěnné sklenice a zalije vařící vodou. více...


Ztratné ve výrobě a prodeji 05.06.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy § 25 odst. 3 o daních z příjmů se vymezuje co je škodou. Škodou se rozumí fyzické znehodnocení (poškození nebo zničení) majetku ve vlastnictví poplatníka, a to z objektivních nebo subjektivních příčin více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52     
další >>

Dnes je neděle neděle 24. září 2023
svátek slaví Jaromír, zítra Zlata

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2023 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.