Reklama |
Články autora Jiří Řezáč z Větrníku
MAŠEK Libor - vedoucí marketingu společnosti Nestlé
03.10.2002, rubrika: Osobnosti
V době pubertálního období má málokdo ujasněné s jakou profesí by chtěl spojit svůj život. U syna Libora manželů Maškových bylo v otázce volby jeho budoucího povolání zcela jasno. Bude se živit jídlem!
více...
Vznik politiky v Americe
01.10.2002, rubrika: Cukrářská poezie
Stalo se kdys´ v Americe
tam, kde jsou hory Skalisté, kde vrchol k nebi pne se více, tam příběh stal se zajisté. více...
Zákaznická přesmyčka
27.09.2002, rubrika: Cukrářská poezie
Zákazníku dobře koukej
cože to zas za novinku, vyšel předpis k tobě skoupej můžeš dostat z něho psinku. více...
Totální nasazení peciválů
07.08.2002, rubrika: Cukrařina
Kolonky nezaměstnanosti v posledních letech ne a ne zeštíhlit v objemu svých záporných údajů. Absolventi středních škol prý nemohou najít pracovní uplatnění - zde by bylo na místě u mnohých slovo "nechtějí"-prý by se pro ně měla vytvořit umělá práce
více...
CUKRÁRNA - potenciální možnost zárodku kriminality
22.07.2002, rubrika: Cukrařina
Prvním gastronomických zařízením se kterým člověk přijde již v ranném věku do styku, je obvykle cukrárna.
Kolem metru vysoký človíček, mnohdy s námahou udržující stabilitu chůze, řízen svými chuťovými pudy, je upoután barevností zákusků více...
SINGAPURSKÝ ÚSPĚCH NAŠICH GASTRONOMŮ
16.07.2002, rubrika: Akce a soutěže
Mimořádný úspěch na mistrovství světa dosáhl tým našich reprezentačních kuchařů a cukrářů v dosavadní historii českého soutěžního potravinářství, když z gastronomických vod vylovil zlatou a bronzovou medaili a celkově obsadil čtvrté místo.
více...
Proč potřebujeme čokoládu ?
19.06.2002, rubrika: Suroviny
Otázka by mohla též znít, zda existuje sladký hřích. Zeptáme-li se návštěvníků cukráren, obdržená odpověď je zcela nasnadě. Téma článku má však vážnější podtón, zaznívající v naší psychice.
více...
Od malovaných obrázků k jedlým obrazům
18.06.2002, rubrika: Cukrařina
Asi před třemi roky italská firma MODECOR začala prodávat ke zdobení horních povrchů dortů nesladké oplatky s různými výjevy na nich namalovanými potravinářskými barvami a s různými cukrovými i plastovými figurálními i nefigurálními doplňky
více...
Základní úpravy kávy
10.06.2002, rubrika: Káva
Káva spařovaná v šálku:
Je to nejrozšířenější způsob úpravy kávy u nás. Dávka mleté kávy se vloží do předem vyhřátého šálku nebo tenkostěnné sklenice a zalije vařící vodou. více...
Ztratné ve výrobě a prodeji
05.06.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy
§ 25 odst. 3 o daních z příjmů se vymezuje co je škodou. Škodou se rozumí fyzické znehodnocení (poškození nebo zničení) majetku ve vlastnictví poplatníka, a to z objektivních nebo subjektivních příčin
více...
|
Dnes je neděle neděle 13. října 2024
svátek slaví Renáta, zítra Agáta Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |