| Reklama | Články autora Jiří Řezáč z Větrníku
            
            Pavlína BERZSIOVÁ
            02.04.2002, rubrika: Osobnosti
            Pavlína je křtěná Vltavou, a to v místě průtoku pražským řečištěm. Stověžatá matička ji svým čarem nikdy nedovolila změnit místo trvalého pobytu, čímž původně slečně Blahovcové, udělila status roduvěrné Pražačky.
            více...
            
           
            
            SVĚTOVÁ SOUTĚŽ KUCHAŘŮ A CUKRÁŘŮ V SINGAPURU
            27.03.2002, rubrika: Akce a soutěže
            V malém asijském státě Singapur v oblasti Jihočínského moře, se koná v termínu 6.-13. dubna světová gastronomická soutěž kuchařských a cukrářských odborníků. 
            více...
            
           
            
            GASTRO HRADEC 2002
            27.03.2002, rubrika: Akce a soutěže
            Již kompletní dokumentace z nejvýznamnější cukrářské soutěže v republice juniorů a dospělích v Hradci Králové.
            více...
            
           
            
            CUKRÁŘ ROKU - MARTIN BRAUN CUP 
            26.03.2002, rubrika: Akce a soutěže
            Ročník 2001 - 2002,  Tato soutěž bude probíhat opět pod patronací firmy MARTIN BNRAUN KG  prostřednictvím jejího zástupce pro ČR -firmy Ing. Jaroslav Fiala. 
            více...
            
           
            
            Marie KUČEROVÁ - SOŠ, SOU a OU Bzenec 
            20.03.2002, rubrika: Osobnosti
            Původ Marie Kučerové je sice moravský, ale severním směrem od současného bydliště. Její rodnou vískou je Lubnov u Frýndlantu nad Orlicí ve Slezku.
            více...
            
           
            
            SALIMA - mezinárodní potravinářské veletrhy - rok 2002
            18.03.2002, rubrika: Akce a soutěže
            365 dní měli cukráři na to, aby ukojili svoji touhu po nejvyhledávanější potravinářské výstavě v České republice. Tento apetit byl navíc umocněn tou skutečností, že Salima přešla na vystavovatelský systém sudých roků,
            více...
            
           
            
            BUON GIORNO, SIGEP 2002
            14.03.2002, rubrika: Akce a soutěže
            23. Mezinárodní veletrh cukrářských, zmrzlinářských a pekařských výrobků Významný evropský potravinářský veletrh SIGEP v italském Rimini se zaměřením na cukrářské a pekařské výrobky, stroje, nástroje a doplňky více... 
            
            Systému  kritických bodů 8. - 12. krok
            08.03.2002, rubrika: Hygiena
            Legislativou je stanoveno, že  pro každý kritický bod se určí jeden nebo více znaků  a  limitní hodnoty  jejich kritických mezí, které musí být  specifikovány.  
            více...
            
           
            
            Hlavní druhy kávy a jejich charakteristika
            07.03.2002, rubrika: Káva
            Centrální (v angličtině "The Centrals") Káva označovaná jako "centrální" nebo "střední" se někdy nazývá též jako "mírná" (v angličtině "Milds") více... 
            
            Zpracování zelené kávy
            01.03.2002, rubrika: Káva
            Jakmile jsou sebrány kávové bobule, projdou řadou zpracovatelských kroků před tím, než se dostanou do stadia, kdy mohou být prodány. Je možno definovat dvě metody: více... 
 | 
          Dnes je pátek pátek 31. října 2025 svátek slaví Štěpánka, zítra Felix Top 5 měsíceReklama  ReklamaReklama | 
