Reklama |
Cukrařina
Druhy těsta a hmoty při výrobě korpusů
07.07.2010, rubrika: Cukrařina
jádrové hmoty - (jádrová hmota základní, mandlová hmota nepečená, hmota na korpus jádrového bezé, korpus hmoty na jádrové kornoutky, korpus hmoty na jádrové trubičky, griliášové trubičky, hmota na marokánky)
více...
Čokoláda je darem od bohů
01.07.2010, rubrika: Cukrařina
Čokoláda škádlí chuťové pohárky lidí již po staletí. Ze statistik vyplývá, že čokoládu mají v průměru v oblibě vždy tři ze čtyř lidí, proto nás sotva překvapí oblíbenost, které se čokoláda těší. Má tak široké a bohaté využití.
více...
Fiala-Praha s.r.o. v rozšířeném brněnském působišti
21.06.2010, rubrika: Cukrařina
Obchodní společnost Fiala-Praha s.r.o., zabývající se prodejem široké nabídky cukrářského zboží, zvětšila v brněnském působišti své prostory, umožňující jejich vybavenost v obdobném rozsahu, jaké se naskýtají zájemcům v Praze.
více...
Snese se krém na dort s marcipánem?
20.06.2010, rubrika: Cukrařina
Zrovna včera jsem dělala poprsí a protože jsem měla obavu co by mi na tom marcipán udělal, tak jsem celý dort potřela štětcem s měkkým chlupem čokoládou z pytlíku, co je rychletuhnoucí, naředěnou slunečnicovým olejem
více...
Ledová pěna s malinami a variací omáček
16.06.2010, rubrika: Cukrařina
Dezert na povrchu zdobený plátkem piškotové rolády. Na řezu pomerančová pěna s kousky malin. Dezert je doplněn broskvovou a jahodovou omáčkou.
více...
Plejáda dortových dekorací
03.06.2010, rubrika: Cukrařina
K natírání dekorace vezmeme řidší glazuru nebo správně temperovanou máčecí hmotu, popřípadě cukrářskou polevu. Nabízí se další řada možností v podobě bílkového krému, barevného ovocného želé, máslového krému a další.
více...
Zmzlina láká na nové příchutě
10.05.2010, rubrika: Cukrařina
Směsi jsou vhodné pro přípravu točených i porcovaných zmrzlin, dále k přípravě osvěžujících koktejlů, cukrářských krémů či náplní a shaků. V nabídce lze najít i příchuť jogurtu, pinacolady, kaktusu, limetky nebo višní v čokoládě.
více...
Likérové špičky a úprava jejich náplně
05.05.2010, rubrika: Cukrařina
Další změna se provedla v dávkování kakaového prášku, snížením téměř o 50 procent. To bylo možné proto, že současný kakaový prášek má velmi výraznou chuť a podstatně tmavší barvu než sortiment dříve vyráběný.
více...
Revoluce sladkých košíčků
26.04.2010, rubrika: Cukrařina
Dnes peče denně dvě stě až tři sta dortů. Kromě běžných zákazníků, kteří si u ní dorty vyzvedávají nebo kterým je dováží až domů, dodává sladkosti do kaváren Ebel a obchodu s mezinárodními delikatesami Robertson.
více...
Akce Kopeček zmrzliny zdarma poprvé v České republice
12.04.2010, rubrika: Cukrařina
Akce Kopeček zmrzliny zdarma byla původně oslavou prvního výročí společnosti. Její úspěch povzbudil zakladatele společnosti Bena a Jerryho, aby z ní udělali tradici. Nyní se toto výročí slaví ve všech obchodech Ben & Jerry’s po celém světě.
více...
|
Dnes je pondělí pondělí 14. října 2024
svátek slaví Agáta, zítra Tereza Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |