Reklama |
Druhy těsta a hmoty při výrobě korpusůpevná - (linecké, vaflové, linecké kokosové těst, křehké těsto) ---------- třená - (třené linecké těsto, třené linecké těsto máslové - kakaové, třené oříškové těsto, třené žloutkové těsto - máslové) ---------- pálená hmota ---------- listové těsto a chlazené listové těsto ---------- popř. medové těsto ---------- -------------------------------------------------------------- - Rozdělení šlehaných hmot - -------------------------------------------------------------- lehké šlehané hmoty - (cukrářské piškoty, hmota na pomponetky, buflerová hmota) ---------- šlehané hmoty nahřívané - (hmoty s RP?, dobošova hmota, roládová hmota jádrová s olejem, pařížské pláty) ---------- těžké šlehané hmoty - (dortová sachrová hmota, terstská hmota) ---------- zvláštní druhy šlehaných hmot - (sněhová hmota, hmota na laskonky, hmota na vaničky, bezé hmota) ---------- třené hmoty - (hmota na třenou bábovku, biskupský chlebíček, grahamový chlebíček, žloutkové oválky, mandlové piškoty) ---------- jádrové hmoty - (jádrová hmota základní, mandlová hmota nepečená, hmota na korpus jádrového bezé, korpus hmoty na jádrové kornoutky, korpus hmoty na jádrové trubičky, griliášové trubičky, hmota na marokánky) --------------------------------------------------------------
Příbuzné články...
01.04.2019 Je čokoláda sladkou marihuanou?22.08.2015 Dortové jedlé obrázky 22.04.2014 Jak vznikla skrze kočku zmrzlina 17.03.2014 Pařížská šlehačka a krém 03.12.2013 Čokoládová pralinka [další příbuzné články] |
Dnes je pátek pátek 6. prosince 2024
svátek slaví Mikuláš, zítra Ambrož a Benjamín Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |