Reklama |
Cukrařina
Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 8/10
09.08.2004, rubrika: Cukrařina
Tento výrobek náleží do oblasti lehkých dortů, kde je dekorací čokoládová mašle připravená z tukové polevy Mohrenglanz. Do dortu je vsazena mřížka z odpalované hmoty.
více...
Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 7/10
08.07.2004, rubrika: Cukrařina
Pavlína na své moravské cukrářské osvětě předvedla ukázku ovocného dortu, který jednak symbolizuje současné letní období, i když v letošním roce způsobem poněkud podivným, a zároveň využívající nabídku aktuální sklizně ovocných plodů.
více...
Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 6/10
07.07.2004, rubrika: Cukrařina
Další z rychle zhotovitelných moučníků. Tento druh se připravuje z alasky, korpusu, na povrchu je červený melírující ovogel, přibarvený trochu do červena, aby působil vyzývavě pro zrak zákazníka.
více...
Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 5/10
03.07.2004, rubrika: Cukrařina
Jedná se opět o tvorbu rychlého moučníku. Podstatu výrobku tvoří čokoládová skořápka z bílé čokolády, která je dodávána v polystyrénových obalech.
více...
Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 4/10
01.07.2004, rubrika: Cukrařina
Čokoládové bonbony se začínají drát na talíře cukrárenských a kavárenských stolků. A nejenom tam. Dobrý zvyk nové doby přidávat ke kávě sušenkový doplněk, nebo malou balenou čokoládku, dostává výraznou konkurenci v podobě čokoládových bonbonů.
více...
Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 3/10
30.06.2004, rubrika: Cukrařina
Pavlína Berzsiová se dnes již potřetí ohlíží s naším portálem za svými výrobky, které zhotovila při příležitosti předváděcí akce v Potravinářské škole a služeb v Brně, Charbulově ulici
více...
Český cukrář vyrábí kvalitní, zdravotně nezávadnou zmrzlinu
04.05.2004, rubrika: Cukrařina
Zmrzlinu milují mladí, staří, muži, ženy. Chutná zkrátka všem. Je to sladké potěšení, které nás osvěží v průběhu celého roku, dokáže zpříjemnit sváteční chvíle, ale přece jenom nejlépe chutná za teplého slunného dne.
více...
Orion studio - nabídka kurzů pro cukráře
16.03.2004, rubrika: Cukrařina
Základní kurz umělecké cukrařiny, Kurz modelování z čokolády 1. stupeň, Kurz zpracování pravé čokolády - kuvertury, Základní kurz modelování z karamelu a Isomaltu, Kurz modelování z karamelu 2. stupeň.
více...
“American way”
15.03.2004, rubrika: Cukrařina
Je s podivem, že lidé v zemi s nedlouhou historií si dokázali vytvořit tradice ve stravování, pravda, nám Evropanům ne až tak úplně srozumitelné, ale posouzení nechám na vás.
více...
Karamelová kreace - Mirka Slavíková
11.03.2004, rubrika: Cukrařina
Exponát z karamelu zhotovený při příležitosti veletrhu Salima - MBK a vystavený na stánku firmy Pregel.
více...
|
Dnes je středa středa 18. září 2024
svátek slaví Kryštof, zítra Zita Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |