Reklama |
Cukrařina
GASTROHRADEC 2005 1. místa - 2. část
27.04.2005, rubrika: Akce a soutěže
Po univerzální reportáži z 10. ročníku GASTROHRADCE, ve které jsme přinesli stručný souhrn děje ve všech kategoriích, nastupuje dneškem seriál analýz na 1. místech.
více...
Astoria Scholaris – vzdělávací asociace
18.03.2005, rubrika: Akce a soutěže
Astoria Scholaris – vzdělávací asociace uzavřela kontrakt o dlouhodobé spolupráci se školou CIFAP, nejen na výměnné stáže pro studenty, ale i pro odborné učitele a mistry cukrářské a pekařské.
více...
Cukrařina dnešní doby není žádná „Popelka“
07.03.2005, rubrika: Cukrařina
Vzhledem k mému pozorování cukrářského dění v naší zemi, které se již čítá na roky, jsem došla k poslední kapce, která mě nutí napsat svůj názor. Doufám, že bude brán jako jeden z mnoha a pokud v něm nalezne, alespoň malé moudro, pak splní účel.
více...
Cukrářská role v kuchařském týmu
22.02.2005, rubrika: Cukrařina
Cukrářské soutěže mají mnohočetné zastoupení jak na tuzemských, tak i zahraničních kolbištích, a to v působení tzv. hotelové či umělecké cukrařiny, pokud zůstaneme pouze u základního rozlišení.
více...
Cukrářské kurzy v zahraničí
07.02.2005, rubrika: Cukrařina
Musím předeslat, že v zahraničí nejde o rekvalifikaci, ale o velmi seriózní a drahou záležitost, kdy je obvyklé investovat nemalé částky a mnoho času do vzdělání, v tomto případě cukrářského.
více...
Olympiáda IKA 2004: foto-dokumentace 3
01.11.2004, rubrika: Cukrařina
Přehlídky kulinářského umu se zúčastnilo 1100 kuchařů z 36 zemí, 32 národních družstev, 16 juniorských národních týmů, 12 týmu ozbrojených složek, 9 cukrářských týmů, 8 společenského stravování, 60 regionálních družstev a přes 300 jednotlivců.
více...
Olympiáda IKA 2004: foto-dokumentace 2
31.10.2004, rubrika: Cukrařina
Přehlídky kulinářského umu se zúčastnilo 1100 kuchařů z 36 zemí, 32 národních družstev, 16 juniorských národních týmů, 12 týmu ozbrojených složek, 9 cukrářských týmů, 8 společenského stravování, 60 regionálních družstev a přes 300 jednotlivců.
více...
Gastro Pardubice 04 - Olga Součková, SOŠ Želešice
20.10.2004, rubrika: Cukrařina
Další fotografie ze soutěže GASTRO PARDUBICE – 2004 „O POHÁR NESTLÉ ČESKO s.r.o.“. Tento exponát vytvořila Olga Součková, SOŠ Želešic, která se umístila ve zlatém pásmu v kategorii A.
více...
Francouzské křehké kousnutí pod názvem CROQUEMBOUCHE
10.10.2004, rubrika: Cukrařina
Příznivci sladkého umění měli možnost na vlastní oči v pražském hotelu Ibis spatřit tvorbu posvátného francouzského dekoračního dezertu určeného pro rodinné slavnostní příležitosti typu svateb, křtin, narozenin, přijímání, promocí...
více...
Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 9/10
10.08.2004, rubrika: Cukrařina
Tento typ slavnostního dortu se vyznačuje se centrální ozdobou s použitím ovoce, mřížky s odpalované hmoty s kouskem čokolády. Dort je vhodný k narozeninám, k svátku, nebo pro rodinnou oslavu,
více...
|
Dnes je pondělí pondělí 16. září 2024
svátek slaví Ludmila, zítra Naděžda Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |