Cukrář.cz

Reklama



Fiala-Praha s.r.o. v rozšířeném brněnském působišti

21.06.2010 | Autor: Jiří Řezáč z Větrníku | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d


Obchodní společnost Fiala-Praha s.r.o., zabývající se prodejem široké nabídky cukrářských pomůcek, doplňků a cukrářského zboží, zvětšila v brněnském působišti své prostory, které oproti původnímu prodeji v jihomoravské metropoli, umožňují jejich vybavenost v obdobném rozsahu, jaké se naskýtají zájemcům v Praze.
Nový obchod se širokou nabídkou cukrářské nabídky se přemístil nedaleko bývalé prodejně na Mlýnské ulici, asi o několik desítek metrů východním směrem.
Kladem nové prodejny je její rozměr, který se prezentuje asi trojnásobným zvětšením prodejní plochy, která poskytuje zvětšenou možnost rozložení zboží v jednotlivé kusové nabídce poskytující větší přehlednost. Způsob uspořádání lze přirovnat k samoobslužnému systému poskytující větší orientaci ve výběru zboží.
Dalším plusem, a to výrazným, je skutečnost, že objekt se nalézá v nádvorním komplexu, poskytující možnost nakupujícím parkovací plochy přímo před prostorem prodejny. Tato možnost v sobě skrývá i další výhodu pro zájemce, že dvorana, v níž se nalézá prodejna společnosti Fiala, je v uzavřeném a hlídaném prostoru s možností vjezdu přes otevření závory ostrahou objektu.
V praxi se tak nabízí možnost nákupu, ponechání vozidla pod dozorem, s možností dalšího nákupu v nedalekém centru či občerstvení se v široké restaurační nabídce.
V případě, že zákazník zvolí cestu vlakem, není ani v tomto případě nikterak postižen v časové náročnosti, protože nákupní prostor je od vlakového a rovněž i autobusového nádraží Zvonařka, vzdálen asi necelých 10 minut chůze.
Nová prodejna se nalézá na Cyrilské ulici č.16, v bezprostřední vzdálenosti od původního obchodu  na Mlýnské ulici.
Tento přerod obchodního prostředí je v souladu s filosofií společnosti Fiala-Praha s.r.o., ve smyslu vstřícnosti vůči zákazníkovi a v přehledné možnosti širokého oborového výběru požadovaného zboží.

Dnes je sobota sobota 20. dubna 2024
svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.