Reklama |
Recepty
Moravský třený beránek
03.03.2015, rubrika: Recepty
Pečte 45 minut při teplotě 180 °C. Zda je těsto dostatečně tuhé, se přesvědčíte špejlí – když na ní neulpí vlhké drobečky těsta, velikonoční beránek je hotový. Upečeného, trochu prochladlého beránka vyklopte a pocukrujte.
více...
MOCCA ŘEZ
03.12.2014, rubrika: Recepty
Moccacino je teplý nápoj připravený smícháním čokoládového sirupu s kávou espresso a doplněný mlékem nebo šlehačkou. Tuto oblíbenou a lahodnou skladbu chutí najdete i v originálním Řezu Moccacino.
více...
Bílkový krém
25.09.2014, rubrika: Recepty
Správný postup ovšem je, šlehat s bílky jednu třetinu cukru a dvě třetiny uvařit s vodou. Cukrový roztok se má zalévat pozvolna do perfektně vyšlehaného bílku(pevný sníh)! Je také třeba mít správný cukrářský vyzkoušený recept
více...
Peprmintový řez
14.09.2014, rubrika: Recepty
Peprmintová náplň: Karinu Basic Milk vyšleháme s vodou a necháme 15 minut odležet. Potom jí vmícháme do rozšlehané smetany společně s PASTOREM CLASSIC PEPPERMINT a s roztokem Sanettu.
více...
Řez s příchutí hrušky
12.06.2014, rubrika: Recepty
Lehký ovocný dezert s hruškovo
příjemným korpusem zpříjemní posezení u kávy pohodovou atmosféru jarních dnů, kdy překvapí svou ovocnou chutí a je osvěžením ve slunečních dnech. více...
Příprava jahodového dortu
02.06.2014, rubrika: Recepty
Po vychladnutí korpus rozřízneme a pomažeme marmeládou.
Vložíme zpět do formy a připravíme pudingový krém, který namažeme na povrch korpusu. Na povrch vložíme jahody a zalijeme agarem. Necháme ca 2 hodiny zatuhnout. více...
Řez se zakysanou smetanou a s meruňkami
23.05.2014, rubrika: Recepty
Smetanová náplň: zakysanou smetanu rozmícháme s vodou a vyšleháme s Milky
Creamem (5 minut). Nakonec vmícháme mírně zchladlý roztok Sanettu (Sanett rozmícháme s vodou o teplotě cca 80 °C). více...
Mascarpone
03.05.2014, rubrika: Recepty
Teplotu snížíme na polovinu a smetanu zahříváme. Často kontrolujeme teplotu pomocí teploměru. Teplota smetany by se měla pohybovat okolo 87°C. Smetanu příležitostně promícháme.
více...
Velikonoční apoštolský koláč
17.04.2014, rubrika: Recepty
Vytvoříme roličky a vložíme na plech. Po nabytí pevnějšího povrchu, je potřeme vaječným roztokem a nůžkami nastřihneme viz. obr.
více...
Vanilko – jahodový velikonoční dort
13.04.2014, rubrika: Recepty
Povrch dortového základu potřeme meruňkovou marmeládou a položíme jeden plát piškotové rolády. Vložíme Fruchti Top Rhabarder- Erbeeren a naneseme vrstvu jahodové šlehačky (viz. obr.)
více...
|
Dnes je pondělí pondělí 9. září 2024
svátek slaví Daniela, zítra Irma Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |