Reklama |
Recepty
Jogurtová zmrzlina s jahodami
21.07.2019, rubrika: Recepty
Rozmixované jahody s jagurtovou zmrzlinou vlijeme do ca. ¾ misky. Naneseme do zbylého postoru šlehačku a odekorujeme plátky jahod.
více...
Smetanová zmrzlina s kávou
28.06.2019, rubrika: Recepty
Po zhotovení zmrzliny vlijeme kávu do výše 1/3 misky. Zbylý prostor pečlivě vyplníme zmrzlinou ze zmrzlinového stroje, povrch ozdobíme šlehačkou a v podobě viz.foto servírujeme s malou lžičkou. Misku můžeme dekorativně obsypat kávovými zrny.
více...
Košíček se smetanovou zmrzlinou a ovocem
21.06.2019, rubrika: Recepty
Zmrzlinovou směs vytočíme do přiměřené výše do připravených košíčků a ozdobíme nakrájeným ovocem. viz. foto.
více...
Smetanový zmrzlinový kornout pro děti
12.06.2019, rubrika: Recepty
Zhotovenou zmrzlinu ve stroji vytočíme na kornout v přiměřeném množství na kornout a ozdobíme barevnou cukrovou dekorací. Pro větší působnost můžeme umístit do skleněné misky zpola zaplněnou lentilkami.
více...
Turecké dezerty
20.02.2019, rubrika: Recepty
Rozehřejeme troubu na 150 °C. Těsto rozložíme, potřeme rozpuštěným máslem a na povrchu posypeme pomletými ořechy. Ořechový povrch lehce zapracujeme válečkem a ještě jednou potřeme máslem. Horní plochu opakovaně napícháme vidličkou.
více...
Pavlína Berzsiová dnes NEpeče !!! / - 1.
01.05.2017, rubrika: Recepty
Ostatně, otevřme první listy knižního titulu Pavlíny Berzsiové „Dnes nepeču“, a ti co jí známe, tak nejenom, že se nám vyjeví z Pavlínina nekonečného cukrářského příběhu mnoho nám neznámého, ale je jako by to vyprávěla ona sama.
více...
Dvoubarevné řezy s kokosem
27.04.2015, rubrika: Recepty
Krém: 1 krabičku KOKA sušenek rozdrtit, dát do hrnku a zalít šlehačkou, promíchat a nechat v chladu přes noc, pak třít: máslo, cukr, žloutky.
více...
Velikonoční cop
19.03.2015, rubrika: Recepty
Po odpočinutí těsta jej rozdělíme na kousky o hmotnosti 120 g a lehce vyválíme do kulatého tvaru. Následně jeden konec vytáhneme do tenčího průměru. Poté propleteme mezi sebou 3 prameny, ohneme je do půlkruhu a vložíme na plech.
více...
I ovocné koktejly mají své trendy.
09.03.2015, rubrika: Recepty
Svět jídla má své trendy suroviny. Čas od času se objeví potravina, která naprosto ovládne média, blogy, sociální sítě i naše kuchyně. Nejinak je tomu v oblasti ovocných šťáv a koktejlů. Které suroviny
více...
Moravský vaječný tradiční
07.03.2015, rubrika: Recepty
S velikonočním obdobím si všichni rádi při panáčku hustého žlutého likéru připomínáme umění našich babiček – domácí výrobu „vaječáku“, nebo „vaječňáku“, jak kdo jste zvyklí.
více...
|
Dnes je středa středa 4. prosince 2024
svátek slaví Barbora, zítra Jitka Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |