Reklama |
Recepty
Velikonoční beránek
08.04.2014, rubrika: Recepty
Sandra HARMONY je zakoncentrovaná směs určená pro výrobu šlehaných a třených výrobků pečených ve formách. Harmonicky spojuje vysokou kvalitu výrobků s optimální cenou připravené hmoty.
více...
Jádrová trubička
10.03.2014, rubrika: Recepty
Slazená jádrová směs Aranka Roll má široké spektrum využití pro výrobu trubiček, košíčků, vlnek, šátečků a dalších tvarů. Dochází k významné úspoře času, energie a lidské práce při výrobě, která je sama o sobě
více...
Medovina
27.02.2014, rubrika: Recepty
Bezpodmínečně je nutné aby byl med rozpuštěn dříve než se voda začne vařit, protože by med mohl karamelizovat a způsobil by porušení chuti medoviny.
více...
Jahodové mraky
29.01.2014, rubrika: Recepty
Dohotovení: na vychladlý plát s navážkou 270 g rozetřeme Jahodovou náplň
a přiložíme druhý plát s navážkou 200 g. Po ztuhnutí krájíme na požadované řezy, povrch můžeme dozdobit např. čerstvými jahodami. více...
Likérová špička
13.01.2014, rubrika: Recepty
Sandru BUFFY Komplet smícháme s vodou. Necháme 5 minut odležet.
Poté šleháme při nejvyšší rychlosti po dobu 2 - 3 minut do hladké konzistence. Hmotu stříkáme na pečící papír. více...
Barevný plát vláčný od Fialy
18.12.2013, rubrika: Recepty
Naplníme krémem - ideální je lehký šlehačkový krém vyrobený z přípravku ALASKA-EXPRESS v nejrůznějších příchutích. Příprava je snadná: ALASKU-EXPRESS rozmícháme ve vodě a vmícháme vyšlehanou neslazenou šlehačku
více...
Tmavý čokoládový mousse s višňovým dipem
05.11.2013, rubrika: Recepty
• Do višnové omáčky/polévky přidejte rozpuštěný kukuřičný škrob a vzniklou směs přelijte přez
síto. Dle chuti přidejte štávu z citrónu. více...
Amaretto hrušky na kokosovépusince s Lindt čokoládovou omáčkou
03.11.2013, rubrika: Recepty
Pomocí lžičky si ze vzniklé směsi utvoříme 4 kopečky (pusinky), které postupně klademe na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme na 130 °C asi hodinu.
více...
Kávovo-karamelové řezy
24.10.2013, rubrika: Recepty
Na druhou náplň dáme vařit 200ml mléka. Do zbytku mléka rozmícháme karamelový pudink. Přidáme do hrnce a také uvaříme hustý pudink. Oba pudinky za stálého míchání ochladíme ve studené vodní lázni.
více...
Vláčné čokoládové muffiny s lentilkami
06.10.2013, rubrika: Recepty
Vanilkový pudink uvařte podle receptu a nechte vychladnout. Rozšlehejte 150 – 200 g změklého másla a postupně po lžíci zašlehejte všechen pudink. Na závěr přidejte trochu růžového potravinářského barviva a rozšlehejte, až je směs růžová.
více...
|
Dnes je pátek pátek 6. prosince 2024
svátek slaví Mikuláš, zítra Ambrož a Benjamín Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |