Cukrář.cz

Reklama



Recepty


Velikonoční beránek Velikonoční beránek 08.04.2014, rubrika: Recepty Sandra HARMONY je zakoncentrovaná směs určená pro výrobu šlehaných a třených výrobků pečených ve formách. Harmonicky spojuje vysokou kvalitu výrobků s optimální cenou připravené hmoty.

více...


Jádrová trubička Jádrová trubička 10.03.2014, rubrika: Recepty Slazená jádrová směs Aranka Roll má široké spektrum využití pro výrobu trubiček, košíčků, vlnek, šátečků a dalších tvarů. Dochází k významné úspoře času, energie a lidské práce při výrobě, která je sama o sobě
více...


Medovina Medovina 27.02.2014, rubrika: Recepty Bezpodmínečně je nutné aby byl med rozpuštěn dříve než se voda začne vařit, protože by med mohl karamelizovat a způsobil by porušení chuti medoviny. více...


Jahodové mraky Jahodové mraky 29.01.2014, rubrika: Recepty Dohotovení: na vychladlý plát s navážkou 270 g rozetřeme Jahodovou náplň
a přiložíme druhý plát s navážkou 200 g. Po ztuhnutí krájíme na požadované
řezy, povrch můžeme dozdobit např. čerstvými jahodami. více...


Likérová špička Likérová špička 13.01.2014, rubrika: Recepty Sandru BUFFY Komplet smícháme s vodou. Necháme 5 minut odležet.
Poté šleháme při nejvyšší rychlosti po dobu 2 - 3 minut do hladké konzistence.
Hmotu stříkáme na pečící papír.
více...


Barevný plát vláčný od Fialy Barevný plát vláčný od Fialy 18.12.2013, rubrika: Recepty Naplníme krémem - ideální je lehký šlehačkový krém vyrobený z přípravku ALASKA-EXPRESS v nejrůznějších příchutích. Příprava je snadná: ALASKU-EXPRESS rozmícháme ve vodě a vmícháme vyšlehanou neslazenou šlehačku více...


Tmavý čokoládový mousse s višňovým dipem Tmavý čokoládový mousse s višňovým dipem 05.11.2013, rubrika: Recepty • Do višnové omáčky/polévky přidejte rozpuštěný kukuřičný škrob a vzniklou směs přelijte přez
síto. Dle chuti přidejte štávu z citrónu.
více...


Amaretto hrušky na kokosovépusince s Lindt čokoládovou omáčkou Amaretto hrušky na kokosovépusince s Lindt čokoládovou omáčkou 03.11.2013, rubrika: Recepty Pomocí lžičky si ze vzniklé směsi utvoříme 4 kopečky (pusinky), které postupně klademe na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme na 130 °C asi hodinu. více...


Kávovo-karamelové řezy Kávovo-karamelové řezy 24.10.2013, rubrika: Recepty Na druhou náplň dáme vařit 200ml mléka. Do zbytku mléka rozmícháme karamelový pudink. Přidáme do hrnce a také uvaříme hustý pudink. Oba pudinky za stálého míchání ochladíme ve studené vodní lázni.

více...


Vláčné čokoládové muffiny s lentilkami Vláčné čokoládové muffiny s lentilkami 06.10.2013, rubrika: Recepty Vanilkový pudink uvařte podle receptu a nechte vychladnout. Rozšlehejte 150 – 200 g změklého másla a postupně po lžíci zašlehejte všechen pudink. Na závěr přidejte trochu růžového potravinářského barviva a rozšlehejte, až je směs růžová.
více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38     
další >>

Dnes je pátek pátek 6. prosince 2024
svátek slaví Mikuláš, zítra Ambrož a Benjamín

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.