Reklama |
Jádrová trubička
Griliášová, griliážová, jádrová – to všechno jsou synonyma používající se pro jeden typ výrobku. Krajově se setkáváme nejen s odlišnými názvy, ale také i různými příchutěmi. Suroviny Množství (g) na 100 ks Kakaová náplň: Doporučený technologický postup:
Příbuzné články...
31.07.2020 Odpalované těsto27.07.2020 Zakladní cheesecake - New York style 24.07.2020 Americké sušenky 20.12.2019 Vánoce - Banánky se švestkovou náplní a skořicí 18.12.2019 Vánoce - Perníkové cookies s polevou [další příbuzné články] |
Dnes je pondělí pondělí 15. prosince 2025
svátek slaví Radana a Radan, zítra Albína Top 5 měsíceReklama
ReklamaReklama |


Základní hmota: všechny suroviny smícháme a vypracujeme v hladké těsto, které necháme odležet cca 2 hodiny. Před dalším použitím těsto důkladně propracujeme a rozválíme na velmi tenký plát, který rozkrájíme na obdélníky o rozměrech 8 x 9 cm (1 ks = 11 g). Obdélníky stáčíme na kovovou trubičku,