Reklama |
CULINARY WORLD CUP LUXEMBOURG - USA / - 4.Spojené států americké -3. místo, 2 zlaté medaile V úvodu lze rovnou říci, že američtí hromotlukové si lepší pořadí pohoršili provedením pětichodového menu a předkrmy, včetně cukrárny. V osmiporcové míse a fingerfoodech drželi vyrovnaný krok s nejlepšími v této kategorii se Švédy, a dokonce o dvě desetiny předčili i celkového vítěze Singapur. Ale pak se v dalších disciplínách dostal jejich výkon na nakloněnou rovinu a vidina celkového prvenství se začala pozvolna svažovat do dálav.
Týmový šéf byl jedním z členů výboru, který rozhodl o změně pravidel v teplé kuchyni. Tohle předpisové nóvum považuje za spravedlivé a mantinely pro výkon teplé kuchyně tak mají pro všechny stejný plošný i délkový rozměr. Skončila tím éra toho, že nám na akční soutěž přijelo 80 procent hotových výrobků, kdy soutěž ve vaření byla spíše soutěží v kompletaci surovin.
Ke třem nejlepším týmům 11. ročník světového kulinářského poháru v Luxemburku náleží ještě jedna poznámka. Všechny tyto týmy zaslaly do vrcholového boje pouze svá seniorská družstva a nikoli juniorská. - pokračování -
Další články autora...
18.4.2015 MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -1.28.1.2015 SIGEP - ...když se cukrář stává mágem ... /- 4. 22.1.2015 SIGEP v Rimini v digitálním divu / - 1. 1.9.2014 GLOBAL CHEFS CHALLENGE a cukrář SKÁLA 17.6.2014 Frigomat vytočil světový rekord! [další články autora]
Příbuzné články...
3.12.2019 SIGEP 202018.11.2019 Host Milano 2019 6.11.2019 A tak nám učitelé zase stávkují, paní Müllerová 12.7.2019 Melounový šampionát 2019 10.6.2019 Host Miláno 2019: stojí za návstěvu [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek 12. prosince 2019
svátek slaví Simona, zítra Lucie Top 5 měsíceReklama![]() ReklamaReklama |