Cukrář.cz

Reklama



Sladké vábení přímořského Rimini

fiogf49gjkf0d

Ještě nezačalo opravdové léto a již se nám hlásí vládce mrazu měsíc leden se svojí nabídkou, která však rozehřeje nitro každého cukráře při prohlídce tradičního a populárního veletrhu SIGEP v italském městě Rimini.
Pořadatelé tohoto cukrářského veletrhu již mají značně napilno s přípravami novinek, které hodlají návštěvníkům 27. mezinárodní zmrzlinářské, cukrářské a pekařské výstavy předložit.
Otěže přípravných prací v tuto chvíli třímají v rukou reklamní výtvarníci, zastoupeni agenturou "Gambarini & Muti" kteří již zhotovili návrh reklamní upoutávky 27. ročníku veletrhu SIGEP.
Jeho představitelkou je dáma v černobílém zobrazení třímající na hlavě barevný klobouk.
Kouzlo černobílé podobizny ženy se silně nalíčenými rty a melancholickým výrazem obličeje, vyjadřuje nostalgii vrcholového času dobových kaváren, kdy tento obraz zlatého času minula je propojen se současností prostřednictvím výrazně dekorativní pokrývky ženiny hlavy, která je znázorněním jednopatrového dortového podnosu se zmrzlinovou, dezertní a ovocnou dekorací. Sugestivní podoba obrazu tkví v barevném protikladu ženy a dortu a vrací oko diváka do dob jak uvádí agentura "Gambarini & Muti" 16. století, ve kterém takovýmto způsobem tvořil malíř Arcimboldo.
Zkušenější výtvarný zrak s určitostí rozpozná italský výtvarný design, jehož grafickým účelem bylo představit budoucímu návštěvníku veletrhu SIGEP širokosáhlou veletržní nabídku cukrářského sortimentu a dodejme i zapůsobit na jeho chuťové emoce.
Lze s jistotou říci, že v této přípravné fázi 27. ročníku zmrzlinářství, cukrářství a pekařství (pro posledně jmenovaný obor je přizpůsobena jiná podoba klobouku) vykročili pořadatelé velmi "risoluto" a můžeme tak s velkým napětím očekávat jakou podobu bude mít tato nápaditá předehra v průběhu konání samotného veletrhu.
Termín konání je v tradičním lednovém měsíci, konkrétně 21.- 25. Bližší informace poskytne Ing. Jan Voda ICS, zastoupení Rimini Fiera S.p.A.

tel. 224312163
fax: 224312164

e.mail:
j.voda@ics-prague.cz,
icscomps@mbox.vol.cz
www.ics-prague.cz
www.sigep.it



Dnes je čtvrtek čtvrtek 25. dubna 2024
svátek slaví Marek, zítra Oto

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.