Reklama |
Moravský pohár - tuctové jubileum / - III.
Vyrovnanost 12. ročníku Moravského poháru v dortové tvorbě byla tentokrát mimořádná. Rozdíl mezi 1. a 2. místem měl hodnotu 1.34 bodu a ostatní rozestupy se nalézaly v přiměřené dimenzi mezi sebou. A to je ještě potřeba zdůraznit neviditelný fakt, že hlavní bodový zisk se uděloval za senzorický vjem, takže některé exponáty, které právě tímto kritériem ztrácely na hodnotícím přídělu, byly vizuálně někdy i atraktivnější než ty, které získaly v konečném hodnocení lepší postavení.
Cukrářský obor a potažmo i soutěže se rovněž inovují v oblasti nářadí i pomůcek, mezi které patří například aranžovací drátky, které byly použity pro výrobu květin. Tato pomůcka splňuje hygienické normy EU a existuje již od dřívějška v běžném prodeji.
V každém případě je dobré, že se takovéto přehlídky cukrářského půvabu pořádají, navzdory tomu, že vložené investice předčí efekt výnosu.
Další články autora...
18.4.2015 MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -1.28.1.2015 SIGEP - ...když se cukrář stává mágem ... /- 4. 22.1.2015 SIGEP v Rimini v digitálním divu / - 1. 1.9.2014 GLOBAL CHEFS CHALLENGE a cukrář SKÁLA 17.6.2014 Frigomat vytočil světový rekord! [další články autora]
Příbuzné články...
2.6.2020 Carpigiani s novým programem pro zmrzlináře - 2/21.6.2020 Carpigiani s novým program pro zmrzlináře -1/2 8.5.2020 Snížení ceny certifikačního poplatku Czech Specials 2.3.2020 SIGEP 2020 - Zmrzlinářský gigant FABBRI / - 3. 1.3.2020 SIGEP 2020 - Zmrzliny v provedení CARPIGIANI / - 2. [další příbuzné články] |
Dnes je pondělí 8. března 2021
svátek slaví Gabriela, zítra Františka Top 5 měsíceReklama![]() ReklamaReklama |